STIRI Liga I Cu gândul la transferuri

Narcis Raducan a promis noi transferuri la echipaNarcis Raducan a promis noi transferuri la echipaPrima parte a campionatului s-a terminat, urmează pauza de iarnă şi, mai important, se va da drumul la transferuri, ocazie numai bună pentru conducerea Oţelului de a mai întări lotul. Echipa noastră nu se simte deloc bine, aflându-se prea aproape de locurile retrogradabile şi este tot mai clar că germanul Ewald Lienen are nevoie de materie primă nouă pentru a mai putea salva ceva. Iar acest lucru ar trebui să se întâmple cât mai curând, mai exact imediat după reunire, pentru ca noii fotbalişti să se obişnuiască cu Oţelul, să se lege cât mai bine cu noii colegi şi, poate cel mai important, să facă pregătirea fizică cu tot lotul!


Deocamdată doar zvonurile sunt la putere, iar primul este acela că un portar (de echipă naţională) va veni să acopere gaura imensă lăsată de excluderea nesăbuită a lui Branko Grahovac. Ar mai fi discuţii pentru un junior nigerian, câştigător al campionatului Mondial Under 17 cu naţionala ţării sale. De asemenea, Narcis Răducan a precizat că împreună cu Ewald Lienen a monitorizat deja nu mai puţin de 50 de fotbalişti cu ajutorul statisticilor Instat. Mai mult, tehnicianul neamţ va fi folosit ca “locomotivă” pentru a atrage străini de calitate la Galaţi, deja fiind dezvăluite unele legături cu doi fotbalişti de origine germană.
Probabil vor exista şi câteva plecări, fiind destui jucători care nu au dat randament în prima parte a campionatului. Narcis Răducan nu a dorit să nominalizeze pe nimeni, dar se pare că apărarea este considerată cea mai vulnerabilă, iar schimbările vor veni în special în acea zonă.
Există şi posibilitatea ca unii fotbalişti să plece pe bani, mai ales că directorul general a declarat recent că obiectivul său, stabilit probabil de patronat, este acela de a vinde anual fotbalişti de 1 milion de euro. Pentru 2013, Narcis Răducan şi-a îndeplinit misiunea prin vânzările lui Cornel Râpă, Marius Pena, Milan Perendija sau Ionuţ Neagu, dar trebuie precizat faptul că echipa a slăbit mult, date fiind şi rezultatele dezolante din acest an.

Narcis Răducan: “Obiectivul meu este sa vand de 1 milion de euro pe sezon. Anul acesta am dat jucatori de 1.300.000 de euro.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Denis » 21-12-2013 20:12

1. Mi-ar placea sa trecem la sistemul 4-4-2. Henrique trebuie ajutat acolo in atac de un alt atacant. Poate in cazul acesta ar fi titularizat tanarul Tudorie.
2. Cooper poate juca si mijlocas central. Ar face un cuplu bun cu Giurgiu. Filip sa treaca pe banca ca e inconstant.
3. Ne trebuie intariri pe abele flancuri in aparare, un portar valoros (daca nu se mai "poate" cu Grahovac), si un atacant.

Denis

 •  
 •  

#2 bigsorin » 21-12-2013 20:36

tu vorbesti despre fundasi laterali dar la cei centrali nu-i vezi ca-s varza numai cate pase de gol pentru adversari si intrari aiurea marca sarghi,costin depasit de vastra , sipovic de liga2,miselaricu tot liga2
+3

bigsorin

 •  
 •  

#3 MARIO 23 » 21-12-2013 20:43

Denis, Cooper a jucat intotdeauna mijlocas central alaturi de Giurgiu....nu inteleg ce ai vrut sa zici. As vrea in primul rand sa vad ca in aceasta iarna ,ii vom lasa sa plece pe cei care nu mai pun suflet pentru Otelul,sau care nu mai pot sa mai ajute echipa...nu vreau sa dau nume ,din respect pentru ei,pentru ca ne-au adus cea mai mare bucurie din istorie. Viata merge inainte,asta e fotbalul...
+2

MARIO 23

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 21-12-2013 20:56

din pacate ,in acest tur prelungit ,am pierdut puncte la viitorul ,gaz metan , u cluj ,sageata ,concordia e.t.c. ,puncte pe care le vom regreta cu varf si indesat in retur ! de ce ? pentru ca blaturile s-au pus deja in miscare (vezi viitorul )si ne va fi foarte greu sa luptam impotriva lor ,a arbitrilor si a neputintelor sau nepasarii noastre pe care sper sa nu le mai vedem in retur .altfel...

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 Raducu.fcog » 21-12-2013 21:47

De 2 ani de zile se tot fac remanieri la nivelul lotului si echipa tot nu avem!a plecat si lotul campion cu exceptia celor in varsta..deci nici de blazare nu poate fi vorba...un proiect sanatos trebuia facut asemenea celor de la dinamo,de altfel noi pe linia asta am castigat campionatul....jucatori tineri 20- 21 22...din proprie pepiniera(neagu,sarg hi,rapa,ilie,cojoc,i orga) + un antal,un pena,jucatorii tineri ambitiosi....salarii mici de 2000-3000-4000 si prime la meci.Poate Narcis a nimerit un Cooper,Un Maerquinos....dar asta nu e o solutie pe termn lung...nu poti sa aduci 10 straini din care 2 buni...e ca un joc de ruleta cu strainii..iar costurile sunt ff mari..comisioane,avioane,s alarii...iar ca manager numai dak ai un interes la comisioane mizezi atat de mult pe straini..iar eu cam incep sa cred asta de Narcis!
+1

Raducu.fcog

 •  
 •  

#6 Raducu.fcog » 21-12-2013 21:54

Cred ca din comisionul lui Antunes ii pastram pe Milan,Rapa,Grahovac si Pena..nu il transferam la oi pe Neagu ..plus aceste transferuri bune Cooper si Marquinos..un Henrique....un fundas central si unu stanga..faceam suoer echipa!
+1

Raducu.fcog

 •  
 •  

#7 Issos » 21-12-2013 23:15

Ce mare motiv de lauda, a reusit sa vanda de 1.300.000. A uitat sa bifeze si faptul ca a adus un portar care si-a batut recordul de goluri incasate intr-un meci. Singura reusita a sa a fost aducerea lui Lienen.
−1

Issos

 •  
 •  

#8 bigsorin » 22-12-2013 10:33

Citez pe Issos:
Ce mare motiv de lauda, a reusit sa vanda de 1.300.000. A uitat sa bifeze si faptul ca a adus un portar care si-a batut recordul de goluri incasate intr-un meci. Singura reusita a sa a fost aducerea lui Lienen.

pai se lauda cu cea facut altii sa vedem cand vinde de 1.3 mil din cea adus el ca nu prea are ce si nu aud nimic daca altii au inceput miscarile la noi nimic iar vin cu scuza ca e tarziu si raman jucatori slabi pe piata ca ia luat altii macar nu aud ca am scapat de unul ca bosneag

bigsorin

 •  
 •  

#9 Steel Dany » 22-12-2013 13:31

Citez pe Denis:
1. Mi-ar placea sa trecem la sistemul 4-4-2. Henrique trebuie ajutat acolo in atac de un alt atacant. Poate in cazul acesta ar fi titularizat tanarul Tudorie.
2. Cooper poate juca si mijlocas central. Ar face un cuplu bun cu Giurgiu. Filip sa treaca pe banca ca e inconstant.
3. Ne trebuie intariri pe abele flancuri in aparare, un portar valoros (daca nu se mai "poate" cu Grahovac), si un atacant.

ca atacanti sut Henrique, Tudorie, Sevillano si Chipirliu; Giurgiu e terminat, nu are agresivitate si oboseste foarte repede, Filip e un talent, dar cum ai spus nu are constanta, poate ca il va face Lienen sa joace mereu bine, poate ca nici incredere nu are prea multa, daca incearca ceva si nu-i iese e huiduit; in benzi avem jucatori buni, Zaharia cred ca va fi foarte greu sa fie scos din primul 11, Astafei e foarte bun, nu a trecut printr-o periada buna, dar sunt sigur ca-si va reveni, mai e si Iorga, care daca joaca e in zi buna, e cel mai bun, Ilie mai poate juca mijlocas stanga, ca fundasi... ne trebuie in centru si in dreapta, partea stanga o avem buna; si CEL MAI IMPORTANT, ne trebuie un portar sau 2, dar buni!

Steel Dany

 •  
 •  

#10 Aruon » 22-12-2013 23:32

Cu totii cred ca speram la niste transferuri reusite dar eu cred ca trebuie mult mai mult de atata:remaniere clara si accentuala a lotului ,ca aceea din 2005 daca va mai amintiti.Dintre cei prezenti acum in echipa doar 4,5 merita sa ramana si o spun sincer si cred ca si corect.

Aruon

 •  
 •  

#11 otelar pana la MOARTE » 28-12-2013 01:02

in primul rand un portar ne-ar trebui ca ce avem noi sigur nu e portar de liga 1.asta e prioritatea nr 1 si dupaia aparare si ceva mijloc.sa dea domnu de mai multe impliniri in anu ce vine iar skimbarile ce vor sa fie facute sa ne mai aduca si noua ceva bucurii
forza otelul

otelar pana la MOARTE

Login sau crează cont pentru a comenta              |