STIRI Amicale Cantonament şi amicale în Spania

Otelul ar putea juca cu Dinamo Kiev in SpaniaOtelul ar putea juca cu Dinamo Kiev in SpaniaOţelul a intrat în vacanţă odată cu disputarea etapei a 19-a a campionatului, iar jucătorii şi staff-ul tehnic vor reveni pentru reunirea de la Galaţi luni, 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00.

Cel mai probabil se va păstra tradiţia ultimilor ani şi se va pleca într-un cantonament la Poiana Braşov, pentru ca fotbaliştii din lot să se pună la punct cu pregătirea fizică. Vor urma jocurile amicale, iar echipa noastră se va deplasa cel mai probabil la Marbella în Spania, ca şi Dinamo Bucureşti.
Acolo, oţelarii vor participa la un turneu disputat între 28 ianuarie şi 9 februarie şi pot întâlni formaţii precum Dnepr, Dinamo Kiev (ambele Ucraina), Dinamo Moscova, Rubin Kazan (ambele Rusia), Legia Varşovia (Polonia) sau Guangzhou (China).
Detaliile exacte ne vor parveni probabil după Anul Nou, mai ales că meciurile amicale nu sunt bătute în cuie, ca de obicei. Campionatul se va relua pe 22 februarie, Oţelul urmând să întâlnească pe Pandurii Târgu Jiu, pe propriul teren, în cadrul rundei cu numărul 20 a Ligii I.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-12-2013 21:29

Foarte bune echipele cu care jucam.Vom avea meciuri super grele in amicale daca se mentin numele.Ne vom vedea clar valoarea.Forza Otelul!

Aruon

  •  
  •  

#2 otelar pana la MOARTE » 28-12-2013 00:54

sa dea dumnezeu ca anul ce vine sa ne aduca multe bucurii noua fanilor acestei echipe si dorim skimbari in bine.forza otelul

otelar pana la MOARTE

Login sau crează cont pentru a comenta              |