Marius Pena pe cand evolua la OtelulMarius Pena pe cand evolua la OtelulFostul atacant al Oţelului, Marius Pena, spune că s-ar întoarce la echipa cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii în 2011, deoarece s-a simţit ca într-o familie la Galaţi. Cu toate acestea, până la o eventuală revenire în fotbalul românesc, vârful de atac afirmă că ar mai juca totuşi câţiva ani în Azerbaidjan.


Pena a fost transferat de la Oţelul la FK Baku, acum un an de zile. El a marcat 7 goluri în 26 de partide disputate în tricoul formaţiei azere.
Marius Pena a jucat la Oţelul între 2008 şi 2012. În această perioadă el a evoluat de 136 de ori pentru echipa noastră în toate competiţiile, marcând 27 de goluri. Atacantul ajuns acum la vârsta de 28 de ani a fost decisiv în sezonul 2010-2011, când Oţelul a câştigat titlul, fiind golgeterul echipei. De asemenea, Pena a marcat primul gol din istoria echipei noastre în Champions League, cea mai prestigioasă competiţie fotbalistică intercluburi de pe mapamond.

Marius Pena: "S-au trecut la pierderi banii pe care nu i-am luat de la Oțelul. Când a fost vorba de plecarea mea, a fost și o renunțare la o sumă de bani, dar nu îmi pare rău. M-aș întoarce cu cea mai mare plăcere la Oțelul. Am fost o familie acolo la Galaţi și e al doilea oraș pentru mine. Stând 4 ani acolo, m-am simțit foarte bine. Totuşi, mi-aş dori să mai rămân câțiva ani buni în Azerbaidjan.”