STIRI Liga I “Nici nu am visat la o astfel de revenire”

Alexandru Zaharia in actiuneAlexandru Zaharia in actiuneLa începutul lunii decembrie am consemnat un nou debut la Oţelul şi a fost vorba de unul fulminant: Alexandru Zaharia a evoluat pentru prima oară în tricoul roş-alb-albastru într-un joc oficial. A intrat în minutul 84 al meciului cu Corona Braşov, marcând golul victoriei la numai un minut distanţă. El a mai avut o execuţie asemănătoare şi în cele 24 de minute jucate contra Universităţii Cluj, dar atunci portarul advers a avut o intervenţie salvatoare. Şi aşa, în doar 30 de minute jucate, “Zaha” a dovedit că s-a meritat aşteptarea, el lipsind aproape un an de zile, după o accidentare, urmată de o operaţie complicată la genunchi.

Alexandru Zaharia: „Nici nu am îndrăznit să visez la o astfel de revenire. Fanii nu mă ştiau, să am o astfel de primă apariţie în faţa lor a fost incredibil. M-au sunat să mă felicite toţi antrenorii pe care i-am avut de mic, n-am mai dormit aşa de bine de mult! M-am speriat de tot după ce la echipa suferisem o entorsă la genunchiul la care fusesem operat. Accidentarea nu a fost cine ştie ce, dar sperietura a fost groaznică, îmi era frică să mă mai antrenez.”

Mijlocașul stânga a fost transferat de Oțelul încă din iarna trecută, dar s-a accidentat grav în cantonamentul desfășurat în Spania şi a stat pe tuşă 6 luni. A revenit în august, dar s-a accidentat la primul joc la “satelit” şi a fost nevoit să mai ia o pauză de aproximativ 3 luni. Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în turul sezonului 2012-2013 şi marcând alte două goluri! Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 01-01-2014 19:31

Bravo Zaha! La Multi Ani si s-o tii tot asa! Sper sa nu te mai accidentezi, sa joci meci de meci pt Otelul, iar in fiecare meci sa dai cate un gol, cel putin!

bogdan64

  •  
  •  

#2 cosmii » 01-01-2014 20:21

Nu credeti ca meritam sa facem si noi o petrecere in cinstea a 50 de ani de otelul. Daca clubul nu organizeaza macar noi sa facem ceva !
+2

cosmii

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 02-01-2014 13:49

Citez pe silvarone:
Nu credeti ca meritam sa facem si noi o petrecere in cinstea a 50 de ani de otelul. Daca clubul nu organizeaza macar noi sa facem ceva !

O IDEE BINEVENITA! Din cate stiu exista LSG - Liga Suporterilor Galateni. Se pot strange fonduri ibtr-un cont si s-ar putea face ceva frumos! Numai organizatori sa existe!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |