STIRI Amicale Cantonament la Marbella

Amicalele Otelului se vor disputa la Marbella Amicalele Otelului se vor disputa la Marbella FC Oţelul se află încă în vacanţă, jucătorii şi staff-ul tehnic urmând a reveni pentru reunirea de la Galaţi pe 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00, la propria bază de antrenament.


Vor urma jocurile amicale, iar echipa noastră se va deplasa Marbella în Spania. Acolo, oţelarii vor participa la un turneu disputat între 23 ianuarie şi 14 februarie şi pot întâlni formaţii precum Dnepr, Dinamo Kiev (ambele Ucraina), Dinamo Moscova, Rubin Kazan (ambele Rusia), Legia Varşovia (Polonia) sau Guangzhou (China).
Marbella este un oraş din sudul Spaniei, care aparţine provinciei Malaga din comunitatea autonomă Andaluzia. Este parte a regiunii Costa del Sol, cu ieşire la Marea Mediterană, fiind destinaţia perfectă pentru un cantonament de iarnă, temperatura medie anuală fiind de +18°C.
Campionatul românesc se va relua pe 22 februarie, Oţelul urmând să întâlnească pe Pandurii Târgu Jiu, pe propriul teren, în cadrul rundei cu numărul 20 a Ligii I.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 02-01-2014 14:44

Pentru prima data ma bucur de plecarea unui jucator de la Otelul. Otelul s-a despartit de bosneag fotbalclubotelul.ro/.../...

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |