Ionut Bosneag a luat 3 goluri pe meci la OtelulIonut Bosneag a luat 3 goluri pe meci la OtelulConducerea clubului Oţelul a anunţat în mai multe rânduri că nu este mulţumită de o serie de jucători ai echipei şi că unii vor părăsi formaţia de la malul Dunării în această iarnă. Primul fotbalist plecat este unul dintre cei mai noi: Ionuţ Boşneag.


Portarul a fost adus ca înlocuitor pentru exilatul Branko Grahovac, dar s-a dovedit a fi o mare dezamăgire încasând 15 goluri în doar 5 partide jucate! El venise la Galaţi la recomandarea antrenorului Ionuţ Badea, dar după demiterea acestuia intrase în dizgraţie. Aşadar, contractul său, care expira în aceasta iarnă, nu a mai fost prelungit.
Capitolul portari rămâne unul foarte sensibil la Oţelul după excluderea din lot a fostului campion Branko Grahovac. Directorul general Narcis Răducan a recunoscut că îndepărtarea bosniacului a fost o mare greşeală, echipa noastră pierzând o mulţime de puncte pe seama goalkeeperilor rămaşi în lot. Zvonurile dau ca sigură aducerea unui portar străin, de naţională, în această iarnă.

Site oficial Oţelul: “FC Oțelul Galați îi mulțumește pentru colaborare portarului Ionuţ Boşneag, al cărui contract cu gruparea roș-alb-albastră a expirat în această iarnă. Îi dorim multă sănătate și baftă în continuare în cariera sa.”

Ionuţ Boşneag era o mai veche cunoştinţă a fostului antrenor al Oţelului, Ionuţ Badea, care l-a avut în lot atât la Universitatea Cluj, cât şi la FC Argeş Piteşti. Portarul de 31 de ani venise venit liber de contract. Goalkeeperul de 1,86m înălţime a mai jucat în cariera sa la Dacia Mioveni, FC Argeş şi Universitatea Cluj.