STIRI Liga I “Vreau în cupele europene cu Oţelul”

Henrique vrea un trofeu cu OtelulHenrique vrea un trofeu cu OtelulAtacantul Bernardo de Jesus Henrique, aflat în vacanţă acasă, a vorbit pentru GSP despre felul în care vede el România şi oamenii de aici în comparaţie cu Brazilia natală. El a discutat şi despre oamenii impresionanţi cu care a lucrat în trecut printre ei fiind Ronaldo sau antrenorul Manu Menezes.


Golgeterul Oţelului spune că vrea să marcheze cât mai multe goluri pentru a ajuta formaţia roş-alb-albastră să devină din nou o forţă a campionatului ca în 2011 şi să joace în cupele euopene pentru clubul gălăţean. El a explicat că randamentul său a scăzut mult pe final de an, din cauza frigului cu care nu s-a obişnuit, fiind pentru prima oară în viaţa lui când a întâlnit astfel de temperaturi iarna.

Henrique Bernardo: “Mă simt bine la Oţelul, vreau să ajut echipa să ajungă din nou în cupele europene. Nu mi-am fixat un număr de goluri, eu aş vrea să dau 20-30 dacă s-ar putea. Ca fotbalist m-a inspirat Ronaldo “Fenomenul”, unicul Ronaldo. Am jucat cu el la Corinthians. Are o calitate incredibilă. Lângă el am învăţat fotbal. Chiar am jucat în câteva meciuri ca partener al lui, e fabulos, face ce vrea cu mingea. Am lucrat la Corinthians şi cu Manu Menezes, care a fost şi selecţionerul Braziliei, un antrenor deosebit. Îmi este dor de ţara mea, suntem o naţie care iubim să fim acasă. Îmi doresc să mai joc peste câţiva ani, vreo 4 probabil, în Brazilia. Acolo e alt fotbal, într-o altă galaxie, se va vedea la vară la Mondial. Voi merge să fac galerie Braziliei la C.M. de anul acesta. Joc de 6 ani la profesionişti, sunt un fotbalist ofensiv, de careu, cu un potenţial de finalizare foarte mare. Cel puţin aşa mă văd eu. Îmi place să joc cu mingea la picior, pot evolua pe orice post în atac, chiar şi vârf retras. Am mai jucat în linia de mijloc, dar în atac dau cel mai bun randament. În viaţa de zi cu zi sunt un tip liniştit, chiar dacă am stat lângă Ronaldo sunt exact opusul lui. Mai mult stau acasă decât în oraş în timpul liber. Mai beau un pahar de vin roşu, mai ales la ce frig e în România, dar acesta e un exces pentru mine. Îmi plac românii sunt oameni de calitate, zâmbitori, veseli, mă tratează ca pe unul de-ai lor. Galaţiul e casa mea, mă simt extraordinar aici. Nu-mi place frigul din România, e pentru prima oară în viaţa mea când am îngheţat, nu ştiu ce să mai pun pe mine, poate de aia randamentul meu n-a fost la fel de bun de când a început frigul. Mi-am făcut mai mulţi prieteni la Galaţi, ieşim la cină. Îmi place viaţa aici. Mi-aş dori să facem din Oţelul o echipă mare în România, mai ales că mi s-a zis că actuala mea formaţie a fost campioană în 2011.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 05-01-2014 14:56

Sper sa se obisnuiasca si cu frigul de aici - inca nu a prins gerurile de - 20 grade! Sper sa ajute Otelul si sa dea cat mai multe goluri!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#2 Tudor » 05-01-2014 22:32

Si noi vrem !!! Dar ne trebuiesc niste transferuri bune !
+1

Tudor

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 06-01-2014 01:51

Parca vad ca iar aducem jucatori liberi de contract si facem un rahat..de unde atata performanta daca nu bagi niciun leu la echipa..sa ne salvam macar de la retrogradare anul acesta.
−2

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |