STIRI Liga I Oţelul nu mai merge la munte

Otelarii vor sta departe de zapadaOtelarii vor sta departe de zapadaProgramul oficial pentru cantonamentul din Spania a fost afişat, iar datele de acolo au întărit bănuiala că, după mult timp, lotul FC Oţelul Galaţi NU se va mai deplasa la Poiana Braşov pentru tradiţionalul stagiu montan de iarnă.

În afară de faptul că stagiul montan a sărit din schemă, la club nu a sosit încă acel preparator fizic german promis încă de la venirea lui Lienen, din noiembrie, el fiind aşteptat totuşi la reunire!
Aşadar, anul nu începe prea promiţător pentru Oţelul, mai ales că nici despre transferuri nu răsuflă nimic cu doar câteva zile înainte de reunire. Ce ştim deocamdată este că reunirea va avea loc luni, 13 ianuarie de la ora 10.00. Va urma o perioadă de pregătire de 10 zile la propria bază de antrenament din Galaţi, pentru ca pe 23 ianuarie lotul să părăsească ţara cu destinaţia Sotogrande (Spania), acolo unde va avea loc stagiul de pregătire de la Marbella, unde se vor juca şi mai multe amicale, până pe 13 februarie când este programată revenirea în ţară.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 07-01-2014 12:56

Botosaniul s-a reunit de ieri ! Otelul inca se mai odihneste dupa turul "reusit " de campionat ! e clar ca jucatorii care vor veni ( probabil ca tot dintre cei liberi de contract ,ca sa nu-si scada averea adamescu ) nu vor fi de la inceputul pregatirilor in lot si vom mai avea de-alde sevillano ,care te trezesti la jumatatea turului ca nu are acte in regula si cand le are se constata ca e "praf " si nu merita titularizat ! dar pana atunci cu cine s-a antrenat sau l-a folosit in amicale ,nu a vazut ca nu are valoare ? deci am inceput anul in ritmul cunoscut : un pas pe loc , doi inapoi ! BRAVO CONDUCERE ! pastrati-va ritmul !
+4

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |