Otelul va juca din nou cu Dinamo KievOtelul va juca din nou cu Dinamo KievOţelul se află încă în vacanţă, iar jucătorii şi staff-ul tehnic vor reveni pentru reunirea de la Galaţi luni, 13 ianuarie 2014, de la ora 10.00. Apoi, echipa noastră se va deplasa la Marbella în Spania, acolo unde oţelarii vor juca mai multe amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie.
Aşa cum vă anunţam, încă de dinainte de Crăciun, formaţia noastră va juca împotriva unor adversari de calibru precum Dinamo Kiev (Ucraina) sau echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova (Rusia). Restul partidelor de verificare nu au fost stabilite, dar în discuţii se mai află Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), Rubin Kazan (Rusia), Legia Varşovia (Polonia) sau Guangzhou Evergrande (China). Detaliile exacte vor fi stabilite după reunire.
Oţelul a jucat cu Dinamo Kiev şi anul trecut la Marbella, fiind învinsă cu 1-0 de multipla campioană a Ucrainei. Viitorul adversar se află momentan pe locul 2, după tur, în campionatul ucrainean, în timp ce Dinamo Moscova e pe 4 în Rusia.
Campionatul românesc se va relua pe 22 februarie, Oţelul urmând să întâlnească pe Pandurii Târgu Jiu, pe propriul teren, în cadrul rundei cu numărul 20 a Ligii I. Până atunci însă se aşteaptă transferurile, perioada de mercato fiind stabilită între 27 ianuarie şi 24 februarie!