STIRI Liga I Narcis despre Iorga

Narcis RaducanNarcis RaducanDirectorul general al Oţelului spune că Laurenţiu Cătălin Iorga este un jucător cu calităţi extraordinare, dar explică cum acesta intrase într-un blocaj fotbalistic, din care nu mai putea ieşi decât printr-un transfer. Răducan i-a mulţumit mijlocaşului pentru aportul adus în tricoul Oţelului şi i-a urat să-şi relanseze cariera la Astra Giurgiu.
Iorga a jucat 179 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 23 de goluri. A fost campion şi supercampion cu Oţelul în 2011 şi a evoluat de 3 ori în Liga Campionilor! El a fost transferat la Astra Giurgiu contra sumei de 500.000 de euro.

Narcis Răducan: „Am ajuns la un acord privind transferul lui Cătălin Iorga la Astra Giurgiu. Îi mulțumim pentru tot ce a realizat în tricoul Oțelului, Iorga a dovedit în dese rânduri că este un jucător ce dispune de calități fotbalistice extraordinare. Din păcate, în ultima perioadă a intrat într-un blocaj și din acest considerent am luat decizia de a-l transfera și de a-i oferi posibilitatea să-și relanseze cariera. Îi urăm mult succes în continuare și îi dorim să-și îndeplinească obiectivele propuse alături de noul său club.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 11-01-2014 13:18

Narcis, vrem fapte, nu vorbe aruncate in vant..hai odata cu transferurile alea!!! :-?
+2

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 11-01-2014 20:27

singurul merit al lui narcis ( n-am gasit cum sa tastez N ) este ca a facut planul pentru adamescu (A din aceleasi motive ) . lotul incepe luni pregatirea ; care sunt noutatile ?!? pana pe 22 februarie probabil le vom afla ! :-|
+2

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |