STIRI Liga I Oţelul are preparator

Janosch Emonst vine la OtelulJanosch Emonst vine la OtelulConducerea clubului s-a ţinut de promisiune şi a adus un preparator fizic străin la echipă. Janosch Emonst are numai 28 de ani, dar în ciuda vârstei a pregătit fizic echipa de tineret a celor de la FC Koln, cât şi formaţia de seniori a Alemanniei Aachen.


Belgianul cu cetăţenie germană este absolvent al Universității Germane de Sport din Koln, cu specializarea Știință sportivă, el aprofundându-şi studiile la Universitatea Sunshine Coast din Queensland (Australia).
Emonst şi-a început cariera ca fotbalist, dar în urma accidentărilor s-a văzut nevoit să-şi întrerupă ocupaţia şi mai apoi să o schimbe. A devenit preparator fizic şi a pregătit FC Koln U19 între 2010 şi 2012, dar şi Alemannia Aachen între 2012 şi 2013.
El va sosi la Galaţi chiar la reunirea de mâine, fiind primul “transfer” oficial al echipei noastre. Lotul Oţelului se va pregăti la propria bază de antrenament timp de 10 zile, urmând ca de pe 23 ianuarie să se mute în Spania.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 12-01-2014 23:59

E bun ca macar la nivelul staff-ului tehnic stam bine.. :D
+3

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |