STIRI Liga I Henrique voiajorul

Henrique a venit, a vazut Vama, a plecatHenrique a venit, a vazut Vama, a plecatBernardo de Jesus Henrique care împlineşte 27 de ani peste numai 5 zile s-a “lovit” de autorităţile române pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi a fost trimis înapoi în Brazilia după vreo 14 ore de drum! Atacantul brazilian nu s-a putut prezenta astfel la reunirea lotului Oţelului de la Galaţi şi deocamdată nu se ştie când va reveni alături de colegii săi.

Directorul general Narcis Răducan a recunoscut că insolvenţa clubului creează dezavantaje ca şi în cazul lui Henrique, dar neagă că problema ar fi pornit de la o taxă neplătită la stat, aşa cum mai multe televiziuni ar fi precizat în mod eronat. De asemenea, preşedintele a spus că a fost un întreg concurs de împrejurări care a dus la acest deznodământ de râsul lumii. Răducan a explicat că a fost şi vina jucătorului căruia i se recomandase să aibă contractul de muncă la el pentru a-l prezenta Poliţiei de frontieră, lucru pe care nu l-ar fi făcut, deoarece îl uitase acasă. El a mai precizat că se face tot posibilul ca jucătorul să fie adus în cel mai scurt în România, pentru a se alătura colegilor la antrenamentele lui Ewald Lienen, iar dacă nu se va reuşi acest lucru, atunci atacantul brazilian va veni direct în cantonamentul din Spania, începând din 23 ianuarie.
Cu toate explicaţiile de mai sus, este absolut inadmisibil ca un fotbalist al echipei noastre să fie pus în situaţia de a face mii de kilometri dus-întors, doar pentru că cei de la nivelul conducerii nu reuşesc să aprofundeze “tainele” insolvenţei.
Bernardo de Jesus Henrique este golgeterul echipei noastre, el reuşind 7 goluri în doar 15 meciuri jucate!

Narcis Răducan: "Statutul de club în insolvenţă creează şi dezavantaje. Jucătorii sud-americani au o situaţie aparte pentru că au viză temporară. Aceşti jucători se aflau în proces de trecere de la viza temporară de şedere la cea permanentă, iar ghinionul lui Henrique a fost că nu a avut contractul de muncă la el, aşa cum i s-a recomandat. Atacantul a primit la plecarea în ţara sa natală o copie a contractului prin care putea face dovada că nu se află în România în scopuri turistice, din păcate la București jucătorul nu a avut-o la îndemână, iar desfășurarea rapidă a evenimentelor nu ne-a permis să intervenim la timp pentru a remedia această problemă. Ceilalţi colegi sud-americani l-au avut şi au trecut de vamă fără probleme. Aşa cum era normal, Poliţia de frontieră l-a trimis înapoi acasă. În câteva zile se va rezolva problema şi va reveni alături de noi, fie la Galaţi, fie în Spania. Nu putem discuta despre nicio taxă neplătită de club, este o situație a cărei rezolvare definitivă necesită proceduri complexe, cu toate acestea avem convingerea că totul se va rezolva și Henrique se va alătura lotului în cel mai scurt timp posibil.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 scotianul » 14-01-2014 17:42

+1

scotianul

Login sau crează cont pentru a comenta              |