Eroare
 • JFTP::write: Bad response
STIRI Liga I “Îngropăm definitiv securea războiului”

Narcis Raducan & Gabriel Alejandro VigliantiNarcis Raducan & Gabriel Alejandro VigliantiDupă ce Branko Grahovac a făcut primul pas ieri pe facebook, conducerea Oţelului a răspuns cu aceeaşi monedă, iar Narcis Răducan şi Alejandro Viglianti au ţinut la rândul lor să-i ureze mult succes în continuare bosniacului.

Cei doi au declarat la unison că îi mulţumesc goalkeeperului pentru tot ce a făcut la Galaţi, iar directorul sportiv argentinian a plusat afirmând că Grahovac rămâne prietenul său pentru totdeauna.

Narcis Răducan: „În urma declarațiilor făcute de Branko am decis să renunțăm la conflictele din trecut și să îngropăm definitiv securea războiului. Mă bucur că și-a găsit un nou anagajament, nu îi port ranchiună și nu pot decât să îi urez baftă la noua sa echipă. Să dea Dumnezeu să obțină aceleași performanțe pe care le-a avut în tricoul Oțelului și îi transmit că va fi binevenit la Galați, atunci când programul îi va permite.”

Gabriel Viglianti: „Îi urez mult succes lui Branko la noul său club. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Oțelul, a fost un coleg care ne-a fost alături și care ne-a ajutat foarte mult. Va rămâne prietenul meu pentru totdeauna.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Aruon » 15-01-2014 22:18

Dupa ce il dai afara si pleaca definitiv ingropi securea razboiului Narcise..cam trebuie sa iti fie rusinica.
+1

Aruon

 •  
 •  

#2 OTEL GALACTIC » 15-01-2014 22:28

VIGLIANTI, PARASCHIV,GRAHO ce oameni ce personalitati va multumim di suletul nostru de otelari.FORTA OTELUL GALATI mereu primiii.
+2

OTEL GALACTIC

 •  
 •  

#3 Issos » 16-01-2014 09:16

Mi se face greata de falsitatea si perversitatea acestui individ pe nume Narcis Raducan.
−1

Issos

 •  
 •  

#4 Alexandru C. » 16-01-2014 11:32

Raducaneee..lasa gargara si zi de fotbalistii care vor fi adusi la echipa pentru a ne salva de la retrogradare, ca pana acuma numai speculatii au fost..

Alexandru C.

 •  
 •  

#5 steel_boy » 16-01-2014 16:12

Presedinte slab, pana acum Otelul trebuia sa aibe transferurile parafate...l-am inteles o data ca a fost surprins de echipa ca nu a avut bani si alte minciuni...dar el an de an se scuza, ceva concret pentru echipa nu am vazut sa realizeze, a adus jucatori de slaba calitate sperand ca vor rupe gura targului la Galati...eu zic ca e timpul sa ne lasi prietene si sa te duci sa faci performanta in alta parte...cu vorbe si scuze nu realizezi nimic...nu poti, lasi loc altcuiva...
+7

steel_boy

 •  
 •  

#6 otelulforever » 16-01-2014 16:58

Citez pe steel_boy:
Presedinte slab, pana acum Otelul trebuia sa aibe transferurile parafate...l-am inteles o data ca a fost surprins de echipa ca nu a avut bani si alte minciuni...dar el an de an se scuza, ceva concret pentru echipa nu am vazut sa realizeze, a adus jucatori de slaba calitate sperand ca vor rupe gura targului la Galati...eu zic ca e timpul sa ne lasi prietene si sa te duci sa faci performanta in alta parte...cu vorbe si scuze nu realizezi nimic...nu poti lasi loc altcuiva...

Si zi tu cine sa vina.
−2

otelulforever

 •  
 •  

#7 steel_boy » 16-01-2014 19:55

Citez pe otelulforever:
Citez pe steel_boy:
Presedinte slab, pana acum Otelul trebuia sa aibe transferurile parafate...l-am inteles o data ca a fost surprins de echipa ca nu a avut bani si alte minciuni...dar el an de an se scuza, ceva concret pentru echipa nu am vazut sa realizeze, a adus jucatori de slaba calitate sperand ca vor rupe gura targului la Galati...eu zic ca e timpul sa ne lasi prietene si sa te duci sa faci performanta in alta parte...cu vorbe si scuze nu realizezi nimic...nu poti lasi loc altcuiva...

Si zi tu cine sa vina.Eu ca promit transferuri, ca voi aduce jucatori si nu fac nimic...trecand peste, macar nu minti suporterii, ii faci sa spere, le creezi sperante, ca apoi sa fie deziluzie totala.
Echipa se zbate la subsol si ar fi bine sa se faca ceva pentru a indrepta lucrurile.
S-au schimbat antrenorii si tot acolo jos ne zbatem, ar trebui ca, conducerea sa realizeze ca problema sunt jucatorii si sa faca cateva transferuri de valoare, in sensul de a aduce titulari nu rezerve, caci daca aduci jucatori ce nu ii scot din echipa pe cei actuali e greu de grezut ca se poate schimba ceva in bine...
+2

steel_boy

 •  
 •  

#8 Aruon » 16-01-2014 20:52

Alte echipe si-au prezentat si si-au rasprezentat noile achizitii si noi avem numai promisiuni si tacere continua. doar 4-5 transferuri?Eu cred ca ne-ar trebui vreo 7 jucatori ca sa schimbam ceva in joc si la echipa..Pana la urma problema mare este la jucatori nu a fost la antrenori..dar e totusi foarte bine,singurul cadou pe care ni l-a facut Narcis,ca avem antrenor pe Ewald Lienen..Dar asteptam si alte cadouri..
Oricum nu cred ca ar trebui sa ne asteptam la nume mari din moment ce suntem la retrogradare si avem la conducere pe tng si atatea echipe mai puternice care ne-au luat fata la jucatori deja si continua sa o faca.
+1

Aruon

 •  
 •  

#9 caparica » 17-01-2014 12:06

Daca nu cunoasteti adevarul,nu mai comentati aiurea.Numai bazaconii spuneti .Vad ca tot o sustineti pe a voastra in legatura cu Narcis si continuati sa aruncati cu "pietre"in el,fara sa aveti dovezi clare asupra lui.Bai fratilor,daca tot sunteti atat de tare in gura si totodata suporteri adevarati,veniti macar la o intrunire cu baietii din Liga suporterior si spuneti-va oful acolo.Il vom invita si pe Narcis,daca este nevoie.Numai comentati aiurea pe unde apucati s-au pe la colturi.Pt.ca,asa i-au nastere conflictele si ura intre suporteri.Iar aceasta echipa are nevoie de liniste.VA ASTEPTAM!Doar asa vom putea desbate si discuta orice problema civilizat.FORTA OTELUL!

caparica

 •  
 •  

#10 steel_boy » 17-01-2014 14:57

Daca esti posesorul adevarului absolut lumineaza-ne si pe noi, astia care comentam aiurea...si iti mai spun ceva, eu personal am sustinut ideea de a lasa omul sa lucreze in liniste si pe urma sa analizam ceea ce a facut...pentru mine tot ce a facut Narcis Raducan la Otelul a fost sa duca echipa din ce in ce mai jos...personal mi-am pierdut rabdarea...

steel_boy

Login sau crează cont pentru a comenta              |