Narcis Raducan & Gabriel Alejandro VigliantiNarcis Raducan & Gabriel Alejandro VigliantiDupă ce Branko Grahovac a făcut primul pas ieri pe facebook, conducerea Oţelului a răspuns cu aceeaşi monedă, iar Narcis Răducan şi Alejandro Viglianti au ţinut la rândul lor să-i ureze mult succes în continuare bosniacului.

Cei doi au declarat la unison că îi mulţumesc goalkeeperului pentru tot ce a făcut la Galaţi, iar directorul sportiv argentinian a plusat afirmând că Grahovac rămâne prietenul său pentru totdeauna.

Narcis Răducan: „În urma declarațiilor făcute de Branko am decis să renunțăm la conflictele din trecut și să îngropăm definitiv securea războiului. Mă bucur că și-a găsit un nou anagajament, nu îi port ranchiună și nu pot decât să îi urez baftă la noua sa echipă. Să dea Dumnezeu să obțină aceleași performanțe pe care le-a avut în tricoul Oțelului și îi transmit că va fi binevenit la Galați, atunci când programul îi va permite.”

Gabriel Viglianti: „Îi urez mult succes lui Branko la noul său club. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Oțelul, a fost un coleg care ne-a fost alături și care ne-a ajutat foarte mult. Va rămâne prietenul meu pentru totdeauna.”