STIRI Liga I Rivaldo, doar o glumă

Rivaldo doar o gluma bunaRivaldo doar o gluma bunaZilele trecute, un zvon absolut hilar, a apărut prin presa gălăţeană, cum că Oţelul l-ar dori pe fostul star brazilian Rivaldo şi nu în staff-ul tehnic, ci chiar ca jucător! Bineînţeles că această veste nu a fost luată în serios de către nimeni, mai ales că Rivaldo, ajuns la 41 de ani, ar avea pretenţii mult peste nivelul nostru chiar şi acum.


Ştirea comică pe care o puteţi vedea AICI a ajuns şi la urechile lui Narcis Răducan care a declarat amuzat că ar fi bine ca la Oţelul pretenţiile să fie atât de mari. El a continuat tonul glumeţ al zvonului, spunând că Pele nu a mai fost căutat, deoarece depăşit deja vârsta de 70 de ani. Cu toate acestea, directorul general a încheiat misterios, afirmând că într-o zi va veni un mare nume şi la Galaţi, dar nu fixat o dată la care acest transfer se va realiza.    
Rivaldo Vítor Borba Ferreira a jucat la echipe precum Barcelona sau AC Milan, înscriind aproape 300 de goluri în cariera sa care conţine aproximativ 600 de meciuri oficiale. El a câştigat Balonul de Aur, acordat anual celui mai bun fotbalist din lume, în 1999. De asemenea, a evoluat cu succes în naţionala Braziliei. Are un palmares colosal câştigând campionate şi cupe în diferite ţări, dar şi competiţii precum Liga Campionilor sau Campionatul Mondial de fotbal. Acum, la finalul unei cariere grandioase, evoluează în a treia ligă a Braziliei, la Mogi Mirim, întorcându-se la una dintre primele sale echipe din carieră, îndeplinind în acelaşi timp şi funcţia de preşedinte al clubului.

Narcis Răducan: „Am zâmbit când am citit ştirea cu Rivaldo. Este bine că pretenţiile sunt atât de mari. Pele nu putea să mai vină pentru că are peste 70 de ani. Cred însă că vom aduce şi noi un nume mare care să ţină prima pagină în toate ziarele şi la toate posturile de televiziune. Nu ştiu însă când se va petrece acest lucru.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 16-01-2014 11:27

Ce sa te astepti de la Gabi Chifu, un mascarici..ii bine aleasa poza asta..Rivaldo, cel mare ne-a intors spatele... :D

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 romeo » 16-01-2014 12:55

Răduţ s-a înţeles cu Condescu pentru o revenire la Tîrgu Jiu, pe asta l-am pierdut .Oare ce vedete are in discutii Narcis de nu poate satisface curiozitatea suporterilor? te pomenesti ca ii fura Corona Brasov sau Sageata ...!!!!
+1

romeo

 •  
 •  

#3 Steel Dany » 16-01-2014 14:35

Szekely a semnat cu FC Brasov, de ce nu l-am luat noi inapoi? e bun si e de-al nostru... el, poate si Jula, Semeghin(unul dintre cei mai buni fundasi dreapta pe care i-am avut..
−3

Steel Dany

 •  
 •  

#4 schillaci » 16-01-2014 15:24

Steel Dany, nu te supăra, dar mă bucur ca nu te ocupi de transferurile Oţelului :-D...deşi ar fi frumos ca cineva din club chiar să se ocupe de treaba asta
+4

schillaci

 •  
 •  

#5 Dregan » 16-01-2014 15:29

Citez pe Steel Dany:
Semeghin(unul dintre cei mai buni fundasi dreapta pe care i-am avut..


Semeghin era fundas stanga...
+1

Dregan

 •  
 •  

#6 R4dioh3ad » 16-01-2014 15:49

Eu apreciez faptul ca Narcis isi da interesul pentru niste fotbalisti cat de cat valorosi...insa nu cred că are si argumentele necesare pentru ai si convinge...sper sa aiba si variante de rezerva pt ca dupa cum se vede socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg . A fost un moment cand puteam aduce jucători valorosi...atunci cand am luat titlul...ar fi venit macar pt acele meciuri din CL,insa la ora aia cei care ar fi trebuit sa faca ce face Narcis acum,imparteau ciolanul...
+1

R4dioh3ad

Login sau crează cont pentru a comenta              |