STIRI Liga I Miron se antrenează cu echipa mare

George Andrei MironGeorge Andrei MironChiar dacă acum se ocupă cu negocierea unor transferuri la Oţelul, conducerea clubului nu uită că echipa noastră a avut mai mereu un nucleu de fotbalişti tineri, format din gălăţeni. Astfel, pentru a duce mai departe tradiţia, în fiecare an câţiva jucători sunt promovaţi de la echipa satelit, care evoluează în Liga a III-a.


Acum a venit rândul lui George Andrei Miron să fie adus în prim-plan, el antrenându-se de mai mult timp cu echipa mare sub comanda lui Ewald Lienen. Jucătorul de 19 ani poate juca atât ca mijlocaş la închidere, cât şi ca fundaş central. La Oţelul II, acolo unde a debutat la doar 17 ani, a devenit om de bază, fiind şi căpitanul echipei în dese rânduri. Liderul de la “satelit” îi urmează astfel pe Mihai Adscăliţei, Alexandru Tudorie, Andrei Marus, sau Robert Moglan, fotbalişti ce fac parte din lotul echipei a doua, dar care se antrenează cu seniorii, unii dintre ei debutând deja cu succes la echipa mare.

George Miron: “Sper ca prin evoluţiile mele să atrag în continuare privirile celor de la echipa mare. Vreau să joc la Oţelul în prima ligă, ar fi extraordinar pentru mine să fac acest pas pe care mi-l doresc enorm, aşa că îmi voi vedea în continuare de treabă, voi da totul ca să ajung acolo unde visez.”

Damian Băncilă (fost antrenor al lui Miron): "E unul din jucătorii care promit foarte mult, un fotbalist de mare perspectivă. L-am încercat şi pe postul de mijlocaş ofensiv, însă calităţile de care dispune îl recomandă mai mult în apărare. Are detentă bună, loveşte bine cu capul şi este un pasator precis. Pe faza defensivă dă dovadă de inteligenţă şi rezolvă eficient situaţiile unu la unu. Este foarte devotat al antrenamente, a înregistrat o creştere semnificativă în ultimul timp. Este disciplinat şi conştiincios şi dacă îşi va rezolva micile probleme pe care le mai are de reglat, poate ajunge un fotbalist util la Oţelul în prima divizie.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 caparica » 18-01-2014 19:12

MULT SUCCES!!!

caparica

Login sau crează cont pentru a comenta              |