STIRI Liga I “Vrem să ieşim din insolvenţă până la sfârşitul anului”

Narcis Raducan afirma ca negociaza intens pentru transferuriNarcis Raducan afirma ca negociaza intens pentru transferuriDirectorul general Narcis Răducan a vorbit despre cantonamentul din Spania, despre cum merg negocierile privind transferurile la echipă, dar şi despre insolvenţa clubului. La final el i-a lăudat pe suporteri pentru că sunt prezenţi la datorie din prima zi de lucru la Oţelul, acest lucru devenind o tradiţie la reunirile formaţiei noastre.


Narcis Răducan: “Ne-am reunit şi suntem cu pregătirile în ultima fază pentru a putea pleca joi în Spania. La fel ca anul trecut am ales Marbella, din mai multe motive. În primul rând vin adversari foarte buni, iar condiţiile sunt exclusiviste, deci la cel mai bun nivel. Nu ne-am mai dus la munte, pentru că anticipam că va fi zăpadă. Am ales în schimb să stăm 21 de zile în Spania şi avem 6 amicale stabilite. Vom încerca să adaptăm rapid şi noii-veniţi, care nu au fost anunţaţi cu toţii, deoarece suntem în fazele finale de negociere. Am respectat până acum toate recomandările insolvenţei, ar trebui să fim OK din acest punct de vedere. Data limită în care putem sta în insolvenţă ar fi de maxim 3 ani, însă noi vrem să ieşim din asta până la sfârşitul anului, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu patronul echipei. Sunt şi dezavantaje destule, aşa că odată cu organizarea clubului într-un mod corect n-ar mai trebui să rămânem în insolvenţă. Administratorul judiciar nu se implică pe partea sportivă, dar este adevărat că avem unele limite salariale. Am făcut totul într-un mod echilibrat şi nu au fost probleme. Jucătorii au văzut ca nu e sfârşitul lumii, e doar o situaţie specială pe care putem parcurge cu bine. Banii din drepturile TV reprezintă cam 25% din bugetul clubului. Chiar dacă luăm mulţi din drepturile de televizare, cheltuielile sunt mari la Liga 1. În ultimul an am fost echilibraţi, s-au redus cheltuielile şi în consecinţă ne-a fost admis planul de reorganizare. Faptul ca din prima zi au venit atâţia suporteri şi ne-au primit călduros e un mesaj din partea lor că acesta nu e sfârşitul clubului. Au fost temeri că se va instala falimentul şi, indiferent de asigurările pe care le-am dat, doar o astfel de decizie putea să-i liniştească. Nu e prima oară când suntem primiţi aşa bine la reunire, a devenit o tradiţie, de fiecare dată ne aşteaptă cel puţin 200 de suporteri. Care cu voia noastră fanii au intrat cu fumigene şi au făcut o atmosferă frumoasă în prima zi de lucru.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Andrei16 » 18-01-2014 20:01

Voi mai stiti ceva de transferuri
+1

Andrei16

  •  
  •  

#2 Dregan » 18-01-2014 20:32

Citez pe Andrei16:
Voi mai stiti ceva de transferuri

dunareabatrana.ro/.../...

dunareabatrana.ro/.../...
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Tudor » 18-01-2014 20:37

Haideti sa gandim si altfel, nu trebuie sa speram doar la noi transferuri si la posibile certitudini, e foarte important ca cei existenti deja in lot sa-si revina, sa fie mai organizati in joc.
+3

Tudor

  •  
  •  

#4 steelbert » 18-01-2014 21:03

"Care cu voia noastră fanii au intrat cu fumigene şi au făcut o atmosferă frumoasă în prima zi de lucru.”
Frumoasa remarca, domnisorule Raducan, frumoasa remarca. Multumim ca ne-ati dat voie sa facem spectacol, daca nu ne-ati fi dat voie, ar fi fost o tragedie si nu s-ar fi aprins nicio fumigena.

steelbert

Login sau crează cont pentru a comenta              |