STIRI Liga I Marius Stan despre Dorinel

Marius Stan si Dorinel MunteanuMarius Stan si Dorinel MunteanuMarius Stan, fostul director general al Oţelului şi actualul primar al Galaţiului, a vorbit la Dolcesport despre Dorinel Munteanu, antrenorul sub conducerea căruia s-au reuşit cele mai mari performanţe din istoria clubului roş-alb-albastru.  


Cu Stan la conducere şi Munteanu pe bancă, Oţelul a cucerit titlul şi Supercupa în 2011, echipa noastră participând de asemenea în cea mai galonată competiţie de pe mapamond – UEFA Champions League.
Niciunul dintre cei doi nu mai fac parte din staff-ul Oţelului la aproape 3 ani de la cele mai mari performanţe reuşite de o echipă din Moldova.

Marius Stan: "De numele lui Dorinel Munteanu se leagă performanțele cele mai mari ale clubului. Va rămâne cu certitudine un personaj pentru istorie. Acum nu are echipă, e pretențios și pe bună dreptate. Are pretenții și din punct de vedere financiar și de preluare a unei echipe cu pretenții. În campionatul nostru, în afară de vreo cinci echipe, e foarte greu să ai satisfăcute pretențiile materiale minimale și organizatorice. Atuurile sale au fost perseverenţa, seriozitatea şi încrederea în el şi în cei de lângă el, dar şi susţinerea noastră, care nu a  fost neînsemnată, ci una firească, normală.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 cameleon » 19-01-2014 19:28

E posibil sa faca din nou cuplu la Dunarea! :)))
Sau poate "pretentiosu" nu vrea? :)))
−9

cameleon

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 20-01-2014 00:10

Citez pe cameleon:
E posibil sa faca din nou cuplu la Dunarea! :)))
Sau poate "pretentiosu" nu vrea? :)))

Dunarea se duce in C. poate obtine in retur prima victorie...

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |