STIRI Liga I "Para" a dat Oţelul pe Moreni

Gabriel ParaschivGabriel ParaschivFostul jucător al Oţelului, Gabriel Paraschiv, a dat curs se pare ofertei pe care o avea din localitatea natală Moreni, el devenind manager general, antrenor, dar şi jucător la Flacăra din localitate!


“Para” s-a prezentat deja la reunirea lotului formaţiei de Liga a IV-a, semn că a refuzat oferta Oţelului de a primi un post în administraţie. De altfel, fostul campion din 2011 a părut a fi destul de supărat, el declarând recent că nu a mai fost contactat de clubul de la malul Dunării, după meciul cu Steaua, când i s-a organizat o scurtă retragere.
O mică şansă ca Paraschiv să revină la Galaţi ar mai fi totuşi, dacă fotbalistul de 35 de ani ar accepta oferta formaţiei Dunărea, care se află în plin proces de reconstruire, după ce în tur nu a reuşit nicio victorie în Seria I a Ligii a II-a, aflându-se pe ultimul loc.

Gabriel Paraschiv: „De la Oţelul nu m-a mai sunat nimeni, nici măcar să mă întrebe de sănătate. Aştept să văd ce decizii se iau pe plan local cu Flacăra Moreni. Dacă tot ce s-a discutat se va şi concretiza, atunci voi rămâne ca manager general aici. E posibil să mai şi joc, să-mi satisfac şi pofta inimii. Am şi trei-patru oferte să joc de la echipe din liga secundă.”

Constantin Dinu (primar Moreni): „Reîntoarcea lui Paraschiv înseamnă extraordinar de mult pentru noi. El este un nume, un brand, la fel cum este şi Flacăra. El are o bogată experienţă în fotbalul românesc şi sunt sigur că va avea un cuvânt greu de spus la clubul nostru. Echipa nu are ca obiectiv promovarea în acest sezon din mai multe motive. De promovarea Moreniului putem vorbi începând din sezonul următor când avem promisiuni că putem dobândi un buget stabil, care ne permite să evoluăm la un nivel superior.”

Auraş Braşoveanu (preşedinte Dunărea Galaţi): „Sunt discuţii cu Paraschiv, aşteptăm să vedem răspunsul lui.”

Gabriel Paraschiv (35 de ani) a plecat în luna noiembrie 2013 de la Oţelul, declarând că se simte inutil echipei cu care a avut cele mai mari performanţe din carieră. Fotbalistul originar din Moreni (jud. Dâmboviţa) se afla la cel de-al 9-lea sezon în culorile roş-alb-albastre. Per total a strâns 216 meciuri (Liga I, Cupa României şi cupe europene) în tricoul echipei noastre, marcând 41 de goluri, în peste 14.000 de minute pe terenul de luptă, cifre incredibile care-l înscriu în galeria marilor jucători ai Galaţiului. “Para” se află pe locul 4 în clasamentul all-time al golgeterilor, el egalându-l pe Valentin Ştefan cu 41 de goluri. Numele său este sinonim cu performanţa la Oţelul, cu el în teren echipa noastră câştigând primele trofee din istorie: Cupa UEFA Intertoto în 2007, campionatul naţional şi Supercupa în 2011.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 22-01-2014 11:02

Respect Para! ;-)

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |