STIRI Amicale Primul amical: Oţelul - Videoton (Ungaria)

Otelul vs VideotonOtelul vs VideotonOţelarii pleacă mâine spre Marbella acolo unde echipa noastră va juca mai multe partide amicale între 23 ianuarie şi 13 februarie. Formaţia noastră va întâlni câţiva adversari bine cotaţi, toţi din prima divizie a ţărilor pe care le reprezintă, precum: Videoton (Ungaria I – Locul 2), Lyubimets (Bulgaria I – locul 12), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria I – locul 5), Legia Varşovia (Polonia I – locul 1), Guangzhou (China I – locul 1), Dinamo Moscova (Rusia I – locul 4).


Aşadar primul amical se va disputa pe 28 ianuarie 2014 în compania formaţiei maghiare Videoton FC Fehérvár, cu începere de la ora 17.00, dacă este să ne luăm după site-ul oficial al ungurilor, deoarece pe pagina competiţiei din Marbella ora apare cu semnul întrebării.  
Astfel, gălăţenii încep partidele de verificare în forţă, cu o echipă care se va afla la ultimul meci în Spania, după două săptămâni de pregătire, spre deosebire de echipa noastră care abia începe cantonamentul.
După turul sezonului 2013-2014, Videoton ocupă poziţia a doua în clasament la 4 puncte de liderul Debrecen, având 33 de puncte în urma a 10 victorii, 3 egaluri şi 4 înfrângeri.
Maghiarii au un lot echilibrat, cu destui jucători străini, dintre care îi menţionăm pe: portarul Catalayud (Spania); fundașii Caneira (Portugalia), Paulo Vinicius (Brazilia) sau Stopira (I-le Capului Verde); mijlocașii Gomes (Portugalia), Alvarez (El Salvador) sau Nildo Petrolina (Brazilia); plus atacanţii Ze Luis (I-le Capului Verde) sau Nikolic (golgeterul echipei).
Nu se cunoaşte încă dacă meciurile Oţelului vor fi transmise live de vreo televiziune, dar se pare că se poartă totuşi negocieri cu Digisport pentru ca acest lucru să se întâmple.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 22-01-2014 15:51

Sa speram ca meciurile vor fi transmise de DigiSport..daca tot stau dupa fundu stelei pe acolo ca sa le afle si meniul in ziua meciului, poate se gandesc si la noi sa ne transmita niste meciuri..

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 romeo » 22-01-2014 15:51

out de la echipa : Cojoc , Murgoci si Chipirliu ( viata libera)
+1

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |