STIRI Liga I “Fundaş din Italia şi atacant de valoare”

Narcis Raducan vorbeste despre transferuriNarcis Raducan vorbeste despre transferuriNarcis Răducan a acordat un interviu cotidianului Viaţa Liberă în care a vorbit şi despre transferurile care ar urma să se facă la echipă. Chiar dacă a declarat iniţial că se încearcă aducerea de noi fotbalişti înainte de plecarea în Spania, directorul general precizează că negocierile durează în unele cazuri mai mult.


Preşedintele afirmă că se încearcă aducerea unui fundaş central din Serie A, dar şi că se negociază cu doi atacanţi, unul străin şi unul român. De asemenea, Răducan este conştient că trebuie să acopere postul de fundaş dreapta, ambii jucători care evoluau pe acest post (Antunes şi Cojoc) fiind daţi afară. Pentru a îndeplini acest deziderat, directorul general are în vedere 3 jucători, dintre care va fi ales doar unul.
În plus, lotul trebuie completat cu un mijlocaş central, după eşecul Toindouba, care a avut ghinionul de a se prezenta la Galaţi cu hepatita C, renunţându-se imediat la el. Singura certitudine ar fi portarul Goicoechea care ar urma să semneze cât de curând.
Referitor la plecări, Narcis a precizat că şi Sevillano este în pericol, dacă se va reuşi aducerea ambilor atacanţi despre care vorbea.  

Narcis Răducan: “Cam greu cu declaraţiile despre transferuri pentru că se poate întâmpla ca un jucător să se răzgândească în ultima clipă sau să intervină vreo accidentare. Urmează să finalizăm cu Goicoechea, portar care a apărat în Serie A. Apoi, mai negociem cu o echipă, tot din Serie A, pentru a aduce un fundaş central italian foarte bun. De asemenea, negociem cu un atacant de valoare şi suntem preocupaţi şi de acoperirea postului de fundaş dreapta. Aici avem două-trei variante şi trebuie să fim atenţi ce alegem. Mai avem de acoperit şi postul de mijlocaş central, deoarece a picat transferul lui Guy Roger pentru că i s-a descoperit hepatita C. Cu Sevillano situaţia e incertă. Negociem cu doi atacanţi, unul e străin, iar celălalt român. Dacă vom reuşi să-i transferăm pe amândoi, atunci ne despărţim de Diego. Încă nu-l putem încadra la decepţii, dar nici la confirmări. A avut ghinionul să se accidenteze şi nu l-am văzut încă la potenţialul său maxim.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 sile1983 » 23-01-2014 10:23

da sa vedem si asta ... important sa vina cineva la centru sa creeze concurenta ...
la att aici e problema mare ca noi nu avem de cateva sezoane bune al doilea varf care sa vine pe deviere si sa finalizeze din prima ...fara floricele:)


P.S:si neaparat un fundas dreapta care sa faca si faza ofensiva!!!
+1

sile1983

  •  
  •  

#2 shev_86 » 23-01-2014 10:47

cernat, cernat
−8

shev_86

  •  
  •  

#3 Devilutzu » 23-01-2014 11:44

Citez pe shev_86:
cernat, cernat

A vorbit un prieten in vara cu Florin Cernat si in momentul in care l-a intrebat daca vine la noi sau macar daca se va retragw la noi a inceput sa rada. Nu se pune problema de asa cv.
+7

Devilutzu

  •  
  •  

#4 Leviathan » 23-01-2014 11:55

astia cu cernat sunt cu capu, venea de mult daca era, greu de inteles CA NU VREA, i se rupe
+2

Leviathan

  •  
  •  

#5 granata » 23-01-2014 14:17

Era unul care il vroia si pe Apostol(mucles)..Terminati odata cu elefanti astia gen Cernat,Apostol,care ne-au tratat mereu cu spatele, de buni galateni ce sunt.
+5

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |