STIRI Liga I “Am venit să ajut Oţelul să redevină ce a fost”

Mauro Goicoechea e la o semnatura distantaMauro Goicoechea e la o semnatura distantaPortarul Mauro Goicoechea a ajuns în ţară şi va efectua vizita medicală înainte de a semna cu Oţelul. Faptul că a fost titularul lui AS Roma, anul trecut, a atras presa centrală la aeroport, aceştia luându-l la întrebări pe goalkeeperul uruguayan.

Acesta a declarat că a vorbit mult cu fostul lui coleg, Bogdan Lobonţ, cel care i-a vorbit despre Galaţi, Oţelul, România sau fotbalul de aici. Goicoechea a mai spus că ştie că Oţelul a fost campioană de curând şi că ajucat în Champions League, dar cunoaşte şi actuala situaţie a echipei de la Dunăre şi speră ca şi cu ajutorul său Oţelul să redevină ce a fost.
De partea cealaltă, directorul general Narcis Răducan a explicat din nou motivele pentru care l-a ales pe Goicoechea şi a afirmat că săptămâna viitoare vor mai veni doi-trei jucători noi în cantonamentul din Spania.

Mauro Goicoechea: „Sunt foarte bucuros să ajung aici, să am o nouă șansă. Sunt foarte încântat și abia aștept să arăt ce pot. Am fost coleg cu Lobonț și am vorbit mult cu el. Și acum câteva zile am discutat cu el, mi-a spus o mulțime de lucruri despre oraș, despre țară, despre fotbalul de aici. Mi-a dat toate detaliile. Știu că Oțelul a jucat în Champions League de curând, că a fost campioana României, dar că acum nu este în cel mai bun moment al său. Am venit să o ajut să redevină ce a fost. Obiectivul meu este de a-mi lua revanșa în Europa și de a face meciuri cât mai bune.

Narcis Răducan: "Goicoechea o să vină să facă vizita medicală și apoi va semna contractul. Sper să nu avem probleme! Vor fi încă 2-3 mutări săptămâna viitoare, suntem pe ultima linie cu negocierile. Sunt jucători foarte interesanți, dar așteptăm să fie totul pe hârtie, deoarece pot interveni și surprize neplăcute. În privința lui Goicoechea, am avut argumentele noastre, a jucat la cel mai înalt nivel anul trecut. Sper ca Oțelul să fie o rampă de lansare în fotbalul european pentru el. Motivația financiară a contat, dar a pus-o pe planul doi. Am vorbit cu Lobonț, mi-am luat toate informațiile. Bogdan a vorbit foarte frumos despre el, mi-a spus că se pregătește foarte bine, este talentat, printre cei mai buni din România. Asta mi-a întărit decizia. Era mai greu să-l luăm pe Lobonț, era o lovitură de imagine, după Mutu și Zicu.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |