STIRI Liga I Cu Murgoci şi Chipirliu s-au făcut 7

Lucian Murgoci ar putea ajunge la DunareaLucian Murgoci ar putea ajunge la DunareaDirectorul general Narcis Răducan a anunţat înainte de reînceperea pregătirilor că se va renunţa la serviciile a cel puţin 7 jucători, urmând ca aceştia să fie înlocuiţi cu alte 5 transferuri.

Lucian Murgoci şi Bogdan Chipirliu nu au prins cantonamentul din Spania, semn clar că nu mai fac parte din vederile antrenorului Ewald Lienen. Cu ei doi, plus Boşneag, Iorga, Antunes, Cojoc şi Brăneţ ajungem la cifra 7 de mai sus.
Fundaşul stânga urmează să fie împrumutat cel mai probabil la concitadina Dunărea în timp ce atacantul a debutat deja la un amical al Fortunei Poiana Câmpina, echipa lui Radu Călin, unde au fost trimişi mai mulţi gălăţeni de-a lungul timpului.

Lucian Murgoci (21 de ani) a debutat în 2012 în Liga 1, el fiind promovat de către Dorinel Munteanu de la “satelit”. Tânărul fotbalist a făcut parte din naţionala Under19 la turneul final al Campionatului European de fotbal, organizat în 2011 de România. De la debutul din 2012, tânărul apărător a strâns 16 meciuri în tricoul echipei mari. Meciul cu Viitorul Constanţa, pierdut de ai noştri în tur cu 4-3, în care a fost schimbat înainte de pauză, i-a fost fatal se pare, el urmând să fie împrumutat.

Bogdan Chipirliu (21 de ani) a jucat chiar mai puţin la echipa mare, el fiind însă în mare formă la “satelit”, acolo unde era golgeretul formaţiei. El nu se află la primul împrumut, fiind trimis în 2013 la Dunărea, acolo unde s-a descurcat foarte bine. Atacantul crescut de Oţelul poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă, cât şi pe partea dreaptă a terenului. El a debutat tot în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc, după care a mai prins 10 minute la o partidă cu Dinamo, în acelaşi an. Sezonul acesta nu a intrat deloc în vederile echipei mari, dar a fost liderul “satelitului”, unde golurile sale au adus destule victorii importante.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 25-01-2014 23:22

pareau jucatori de viitor
+1

Steel Dany

  •  
  •  

#2 vitzamina » 26-01-2014 00:09

nu mai caut declaratia lui narcis ca sa o citez acum, insa
nu el zicea ca cei 7 vor pleca succesiv cu rezolvarea transferurilor ca sa nu ramanem cu posturi descoperite? gen fundas dreapta?
o observatie vlad, degeaba i-ai numarat, zice cel putin 7. cel putin 7 poate lejer sa insemne 9 sau 10.
Iar la veniri, de la 5, daca is la curent, era vorba recent de 2-3. daca e vorba de doi, dar tutumba ala sau cum il cheama are hepatita, ramane unul. nu narcis i-a dat hepatita, el a vrut sa-l transfere pe african dar nu s-a mai putut. deci chiar si cu un singur transfer, si cu 10 plecari, narcis e om de cuvant si de onoare, asa-i ?

vitzamina

  •  
  •  

#3 Dregan » 26-01-2014 11:48

Narcis Răducan: ,,Vor veni cinci jucători şi vor pleca şapte. Încercăm să realizăm trei dintre transferuri până la plecarea în cantonamentul din Spania. Vom împrumuta unii dintre jucătorii care au jucat puţin la alte echipe. Oţelul va avea o altă faţă în primăvară. Jucătorii care vor veni sunt valorosi şi împreună cu ceilaţi componenţi ai lotului vor avea evoluţii excelente.”

Cam asta ar fi declaratia. Cei 7 au plecat, dar deocamdata nu avem niciun transfer oficial deci nu e om de cuvant deocamdata...
+2

Dregan

  •  
  •  

#4 vitzamina » 26-01-2014 12:00

:lol:

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |