STIRI Amicale „Am primit o lecţie”

Ewald LienenEwald LienenEwald Lienen, antrenorul german al Oţelului, a vorbit despre prima partidă a echipei sale pe anul 2014. Tehnicianul a fost mulţumit de jocul ofensiv, mai ales că formaţia noastră a marcat de 3 ori.


El şi-a certat totuşi jucătorii, deoarece au încasat nu mai puţin de 3 goluri în ultimele 15 minute, ultimul chiar înainte de fluierul de final. Cu toate acestea, Lienen spune că e mai bine ca aceste lucruri să se întâmple acum, decât în jocurile oficiale, echipa urmând să capete experienţă în aceste amicale, iar antrenorul să rezolve problemele apărute în partidele de verificare.

Ewald Lienen: „Am jucat bine și am dominat jocul în multe părţi ale meciului. Mă bucur că, atunci când am avut ocazii, am reușit să le transformăm în goluri. Totuşi am scăpat victoria printre degete, mai ales că la un moment dat am avut 2-0. Probabil că ne-a intrat în cap că jocul e deja câştigat. Unul dintre jucătorii mei tineri a făcut o greșeală la primul gol primit, dar nu-l voi pedepsi, deoarece are nevoie să mai prindă experienţă. La golul doi al lui Videoton mi s-a părut ofsaid. Cu ocazia asta am primit o lecţie bună, pentru că un meci se încheie la ultimul fluier al arbitrului. Nu trebuie să primeşti gol în minutul 93, dar noi iar am făcut-o! Oricum e mai bine acum, în meciurile amicale, pentru că pot vedea greşelile şi le pot rezolva până la starul returului.”

José Gomes (antrenor Videoton): "Meciul împotriva celor din Galaţi nu reprezintă doar ultimul meci din primul cantonament de iarnă. Există, de asemenea, 15 zile de muncă foarte grea în spatele nostru, iar acesta a fost al patrulea nostru amical. Acum putem vedea problemele şi ştim de ce avem nevoie pentru a le repara. Am avut o şedinţă de pregătire foarte dificilă cu o zi înainte de acest meci amical. Jucatorii mi-au împărtășit problemele pe care le simt în timpul jocurilor. Firește că aş fi vrut rezultate mai bune în partidele de verificare, dar scorul nu e cel mai important aspect în această perioadă de pregătire.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Ciprica » 30-01-2014 11:19

Mentalitate nemteasca. Concluzii stilul "cu liniuta", scurt si la obiect, echilibrate

Ciprica

Login sau crează cont pentru a comenta              |