STIRI Liga I TRIST: Am rămas fără Tritz

Stephane Tritz doar un pasager pe corabia OtelulStephane Tritz doar un pasager pe corabia OtelulLucrurile au luat o turnură neaşteptată în cazul lui Stephane Tritz, fundaşul dreapta care dădea probe de joc la echipa noastră în cantonamentul din Spania şi care ajunsese la un pas să semneze cu trupa de la Dunăre. Deşi i-a încântat pe oficialii clubului nostru la antrenamente şi la primul joc amical al anului, francezul nu a semnat şi înţelegerea cu Oţelul, deoarece a cerut prea mulţi bani, conform conducerii.

Astfel, formaţia antrenată de Ewald Lienen rămâne în continuare descoperită în banda dreaptă a apărării, acolo unde doar tânărul Andrei Marus, de la “satelit”, este de meserie fundaş dreapta, în tur folosindu-se improvizaţii precum Sîrghi, Mişelăricu sau Milea. De asemenea, s-a renunţat la ambii titulari ai postului, Samoel Cojoc şi Joao Felipe Antunes fiind îndepărtaţi, primul din cauza problemelor medicale, iar la al doilea au fos luate în considerare randamentul scăzut şi un act de indisciplină la antrenamente.
Stephane Tritz părea soluţia perfectă pentru înlocuirea acestora, fiind un jucător care ajuta mult şi în ofensivă, dar din păcate pretenţiile sale financiare s-au dovedit peste ceea ce putea oferi conducerea Oţelului la acest moment.
În acest moment, conducerea trebuie să se reorienteze spre o nouă pistă, postul de fundaş dreapta fiind cel mai descoperit la ora asta.

Comunicat FC Oţelul Galaţi: FC Oțelul Galați a renunțat la înregimentarea fundașului dreapta Stephane Tritz, pretențiile financiare ale agentului jucătorului francez fiind considerate exagerate de către oficialii clubului nostru. În următoarea perioadă, conducerea FC Oțelul Galați va demara negocierile cu un alt fotbalist de același profil care să completeze lotul pentru partea a doua a Ligii I Bergenbier.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 lex » 31-01-2014 11:34

Mda...si Narcis se mai vrea si campion la Otelul... In felul asta...no comment. Trist, parea o solutie destul de buna baiatul asta mai ales ca suntem complet descoperiti pe postul ala.
+1

lex

 •  
 •  

#2 hahalera » 31-01-2014 11:37

Pai se pare ca nu salariul sau a fost problema (asa cum am crezut si eu initial), ci comisionul impresarului care probabil ca a fortat nota... asta explica si de ce n-a mai jucat un meci oficial din mai. In fine, e pacat si pentru jucator daca sta pe margine atata vreme din cauza ca impresarul sau vrea sa se imbogateasca peste noapte. S-or gasi solutii, sa nu disperam! Oricum, de apreciat atitudinea conducerii care nu ne-a lasat "in ceata" cu transferul lui, sa ne intrebam vreo saptamana daca a semnat sau nu... poate asta inseamna ca planul B este destul de "avansat"?
−2

hahalera

 •  
 •  

#3 Andrei16 » 31-01-2014 11:43

Avem nevoie neaparat de un fundas dreapta si un atacant bun.
+1

Andrei16

 •  
 •  

#4 Florin22 » 31-01-2014 11:44

Probabil agentul jucatorului era mai in foame de bani decat nevoia clientului sau de-a juca fotbal dar asa este cand te lasi dus de nas si iti lasi agentul sa cearca bani prea multi pe cineva care nu a mai jucat de jumatate an, cred ca este exagerat sa ceri si multi bani cand nu joci de mult timp, vii din liga3a franceza si nici nu joci deja zici merci ca prinzi sa dai probe, asa probabil putea sa faca si noul portar, cu fite de As Roma si totusi nu a facut...pacat pentru el, are balta peste !
+3

Florin22

 •  
 •  

#5 hahalera » 31-01-2014 11:50

Citez pe lex:
Mda...si Narcis se mai vrea si campion la Otelul... In felul asta...no comment. Trist, parea o solutie destul de buna baiatul asta mai ales ca suntem complet descoperiti pe postul ala.


Pai cu forta nu poti s-aduci pe nimeni, ca nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu. Daca n-a vrut, asta e! Probabil ca Narcis Raducan s-o fi gandit ca cu banii pe care ii cere agentul ala poate plati un transfer; zicea la un moment dat ca ar avea 3 jucatori in vedere pt acest post... probabil ca nu toti 3 erau liberi de contract.
+2

hahalera

 •  
 •  

#6 Issos » 31-01-2014 12:39

Probabil agentul a vazut ca Otelul are mare nevoie de fundas dreapta si a fortat nota. Este forte bine ca nu s-a cedat in fata presiunilor. Nu s-au terminat fundasii dreapta din lume. Imi doresc cat de curand sa se acopere acest post.
+8

Issos

 •  
 •  

#7 Ciprica » 31-01-2014 12:44

Citez pe Issos:
Probabil agentul a vazut ca Otelul are mare nevoie de fundas dreapta si a fortat nota. Este forte bine ca nu s-a cedat in fata presiunilor. Nu s-au terminat fundasii dreapta din lume. Imi doresc cat de curand sa se acopere acest post.

De acord, impresarii fomisti ar cam trebui sa-si vada lungul nasului. Din pacate, jucatorii sunt cei care sufera de pe urma foametei impresarului, presupun ca nu e tocmai placut sa te antrenezi un an prin parcuri..
+2

Ciprica

 •  
 •  

#8 forza_otelul » 31-01-2014 13:10

Cred ca trebuie corectat articolul, nu este vorba ca nu s-ar fi stiut ce salariu doreste jucatorul, ci agentul sau a sarit calul se pare ... Asa ca intrebarea "Cum de a fost primit în probe un jucător, fără a fi întrebat ce salariu cere din capul locului? " nu isi are rostul sau ar trebui legata de fapt de banii ceruti de impresar. Nu de alta, dar sa nu-l acuzam pe Narcis doar din dragul de a-l certa !
+1

forza_otelul

 •  
 •  

#9 Tudor » 31-01-2014 14:19

Nu este capat de lume. Cum spune si Issos, nu e singurul fundas dreapta. NEXT ! :-)
+1

Tudor

 •  
 •  

#10 stonflori » 31-01-2014 19:37

a dat dovada ca e un figurant plin de el. a disparut in ceata ca un las. eu zic sa dam incredere lui Marus, care e un baiat serios si muncitor, e al nostru din copilarie si nu a dezamagit niciodata. la Otelul 2 a fost de baza si a fost apreciat de toti antrenorii.
+1

stonflori

 •  
 •  

#11 florinel97 » 03-02-2014 01:48

Dragi suporteri, vă puteți susține echipa favorită Oțelul Galați pe site-ul dedicat suporterilor români și greci. Intrați pe site-ul: www.ligaultras.com și alegeți Oțelul Galați. Vă puteți colecta banii, puteți băga la pariuri, oferiți sprijin jucătorilor în funcție de cum vă spune managerul, cumpărați bilete în funcție de cum vă spune managerul. Haideți și voi. Suntem 300 de suporteri din care 50 activi. Avem nevoie de voi, fiecare suporter e important. FORZA OȚELUL!

florinel97

Login sau crează cont pentru a comenta              |