STIRI Liga I Răducan îşi face bilanţul transferurilor

Narcis Raducan alaturi de MarquinhosNarcis Raducan alaturi de MarquinhosDirectorul general Narcis Răducan şi-a făcut singur bilanţul transferurilor într-un interviu acordat cotidianului Viaţa Liberă. La plusuri el şi-a trecut întinerirea echipei, dar şi aducerile lui Cooper, Henrique, Zaharia sau Astafei, pe care îi consideră câştiguri pentru formaţia antrenată de Ewald Lienen.


Aşa cum e normal, Răducan recunoaşte că în afara meritelor a avut şi câteva sincope, cauzate de jucători aduşi care nu au confirmat. În plus, preşedintele îşi face şi un alt reproş, el fiind bântuit în continuare de conflictul cu Grahovac, despre care afirmă însă că nu a fost în totalitate vina sa.

Narcis Răducan: „Mă bucur în primul rând că am refuzat să-l cedăm pe Tudorie, care a avut câteva oferte din străinătate. Pot spune că am fost foarte inspirat în cazul jucătorilor care au reuşit să-şi demonstreze valoarea, cum e cazul lui Cooper sau al lui Henrique. De asemenea, Zaharia e un câştig, doar că a avut ghinion cu accidentarea şi cred eu că şi Astafei, chiar dacă n-a dat încă cel mai bun randament al său. Am făcut multe mutări în ultima perioadă, erau necesare după încheierea unui ciclu, dar acum, dacă ne iese planul de transferuri, vom fi în top trei al celor mai tinere echipe din Liga I. Sunt lucruri pe care mi le reproşez, dar numai cine nu munceşte nu greşeşte. Au fost câţiva jucători aduşi care n-au confirmat, dar asta se întâmplă peste tot. Îmi reproşez şi conflictul cu Grahovac, deşi nu-mi aparţine în totalitate vina, mă refer la partea juridică a lucrurilor. Mi-am asumat mereu problemele şi apostrofările tribunelor, chiar şi când nu era vina mea. La fel şi cum a fost în cazul lui Henrique.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 02-02-2014 12:36

Pai si ne oprim numai la 3 transferuri sau vor mai veni jucatori liberi de contract? imi pare rau ca nu s-a ajuns la o intelegere cu Fritz si cu Toindouba din cauza problemelor medicale..
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 hahalera » 02-02-2014 12:41

Citez pe Alexandru C.:
Pai si ne oprim numai la 3 transferuri sau vor mai veni jucatori liberi de contract? imi pare rau ca nu s-a ajuns la o intelegere cu Fritz si cu Toindouba din cauza problemelor medicale..


Pai cred ca odata rezolvata problema pe dreapta apararii, suntem ok... nu cred ca mai putem aduce ceva de primul 11.

Un pasaj din interviul din VL: "Sunt puţin supărat pe partea virtuală a fanilor, pentru că sub protecţia anonimatului spun lucruri care nu-s adevărate. Mă dor criticile incorecte, dar sunt şi critici pertinente, de care ţin cont. Sunt conectat în fiecare zi la ceea ce discută suporterii. Apreciez că sunt oameni activi, dar să nu se depăşească măsura"
−3

hahalera

 •  
 •  

#3 Andrei16 » 02-02-2014 12:47

Am mai avea nevoie de macar un transfer
+1

Andrei16

 •  
 •  

#4 vitzamina » 02-02-2014 13:01

Cel mai probabil, criticile lui NR se îndreaptă către comunitatea DunăreaBătrână.ro.
Pe mine personal mă bucură faptul că încearcă să fie la curent cu părerea noastră. Cred că e un mare PLUS!
Însă, criticile își au rostul lor, iar tot NR a culeș și laudele binemeritate odată cu aducerea lui Lienen, spre exemplu.

Deci nu cred că cineva de aici are vreo râcă pe NR. E un mediu liber pentru păreri. Anonime sau nu, eu niciodată nu am făcut vreun secret identitatea mea. Am încercat, în perioadele de criză acută ale clubului chiar să îl contactez pe facebook în nume personal, deși nu așteptam vreun răspuns. Bănuiam că are alte treburi mult mai importante. La fel nici Vigli nu mi-a răspuns mereu și e normal.

Eu cred că toată suflarea oțelară vrea să creadă în Narcis. Și, de fiecare dată când va realiza ceva bun pentru echipă, va primi ceea ce merită, adică laude. Însă în momentele proaste, responsabil sau nu în mod direct, va fi o țintă normală, alături de toată conducerea clubului, așa cum au fost de-a lungul timpului și Părvu, și Borș, și Marius Stan, și alții.
+4

vitzamina

 •  
 •  

#5 Issos » 02-02-2014 13:36

Criticile care s-au abatut asupra lui au venit in urma unor declaratii usor neispirate. Recunosc am fost una din cele mai vehemente voci atunci cand ceea ce a spus nu s-a concretizat si voi fi in continuare atunci cand lucrurile spuse nu vor avea acoperire in realitate. Totusi e normal sa remarc ca intr-un moment foarte greu, intrarea in insolventa, el a reusit sa puna pe picioare un plan care a fost aprobat. A fost un test greu pe care l-a trecut, poate altii s-ar fi retras intr-un loc caldut, dar el totusi a preferat sa ramana, desi multi ne cantau prohodul. Marele lui ghionion l-a constituit faptul ca el a venit dupa acea perioada fabuloasa in care am castigat cele 2 trofee si am crezut ca ne vom bate mereu acolo sus, dar altii au decis altceva. I se pot reprosa multe, dar nu i se poate pune in carca povestea banilor din UCL. Au inceput sa vina si transferurile, poate vor mai veni si alti jucatori. Cel mai important e ca noi suporterii sa ne facem datoria si sa fim alaturi de echipa.
+3

Issos

 •  
 •  

#6 Dregan » 02-02-2014 13:54

Ceea ce trebuie sa inteleaga Narcis Raducan este ca toti suporterii, incluzand aici si pe cei din comunitatea DB, isi doresc DOAR binele Otelului. Nimic altceva! Daca interesele clubului nu primeaza sau se fac greseli flagrante e normal sa ne doara pe noi ca fani si sa ripostam intr-un fel. La fel, daca cei din conducere fac ceva bun pentru Otelul cu siguranta ca vor fi laudati conform meritelor. Concluzia este ca TOTI vrem binele Otelului: suporteri, conducere, antrenori si jucatori... Frictiunile apar cand situatia devine ingrijoratoare cum este acum, deoarece nimeni nu poate nega locul din clasament. Sa speram ca impreuna vom scoate echipa de acolo si va veni si vremea laudelor ;-)
+4

Dregan

 •  
 •  

#7 Issos » 02-02-2014 13:59

Bine punctat Dregan. Qui bene amat, bene castigat. Qui aime bien, châtie bien.
+2

Issos

 •  
 •  

#8 droopy1986 » 02-02-2014 14:46

pana la urma e oficial aducerea lui Lovin?
+1

droopy1986

 •  
 •  

#9 Issos » 02-02-2014 15:02

Citez pe droopy1986:
pana la urma e oficial aducerea lui Lovin?

in legatura cu Lovin nu este nimic oficial, ci doar ceea ce a aparut prin presa.
+1

Issos

 •  
 •  

#10 Andrei16 » 02-02-2014 16:17

+2

Andrei16

 •  
 •  

#11 mj » 02-02-2014 16:32

Doamne ajuta!
+1

mj

 •  
 •  

#12 otzelarul » 02-02-2014 16:50

Citez pe droopy1986:
pana la urma e oficial aducerea lui Lovin?


Lovin s-a alaturat lotului antrenat de Ewald Lienen si se pare ca va semna un contract cu clubul nostru mult iubit in zilele urmatoare :-)

PS : se pare ca "Mos Craciun" Narcis Raducan incearca sa ne surprinda inca odata prin aducerea sub forma de imprumut a unui atacat portughez de 19 ani care in prezent este legitimat la Inter Milano !
+1

otzelarul

 •  
 •  

#13 marius007 » 02-02-2014 18:30

pentru mine domnul presedinte sa nu sa se mai ascunda dupa "pernute" pentru ca este un impostor si nu cred ca este foarte atasat de club, ii sare inima din piept cand sare cate o ,oaie cu un tricou in mana si da autografe,pentru mine domnul presedinte este un minciunos, care din tot ceea ce spune la tv si este legat de echipa noastra doar 5 la suta este adevar restul minciuna si asta spun in prisma la tot ceea ce sa intamplat la club de cand a venit el ,iar pentru el ca sa-l linistesc si sa nu mai spuna ca sunt oameni care il critica in mediul virtual si isi ascund identitatea( in tot interviul pe VL asta spune)yo sunt un suporter anonim care se numeste frunza marius-emilian si imi asum tot ceea ce spun la adresa dumneavoastra si ii rog pe totii cei ce il critica sa isi spuna numele ca sa vada domnul presedinte ca nu se ascunde nimeni

marius007

 •  
 •  

#14 Rommy » 02-02-2014 19:22

Citez pe Andrei16:
prosport.ro/.../...
:lol:

Noi avem ceva despre transferul asta? sau iar viseaza cei de la Pro?

Rommy

 •  
 •  

#15 VLAD » 03-02-2014 20:49

EU NU CRED CA AU SEMNAT...AU VENIT DIRECT IN CANTONAMENT ...CINE SEMNEAZA DIN PARTEA CLUBULUI?

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |