STIRI Liga I RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: S-a întors Tritz

Stephane Tritz - in albastruStephane Tritz - in albastruTrimis la plimbare din cauza impresarului său, Stephane Tritz a reconsiderat oferta Oţelului şi se va reîntoarce în cantonamentul echipei noastre. Clubul roş-alb-albastru renunţase la francezul care a dat probe în cantonamentul din Spania, deoarece agentul fundaşului dreapta avea pretenţii prea mari. “Fiul rătăcitor” s-a răzgândit, iar conducerea a hotărât să-l reprimească, mai ales că din punct de vedere fotbalistic mulţumise pe toată lumea.

Astfel, prin semnarea unui contract cu Tritz, Oţelul îşi acoperă gaura din banda dreaptă, iar veştile bune continuă... Conducerea este destul de aproape de a aduce un atacant de la Inter Milano, Bocar Djumo, în aceleaşi condiţii în care l-a adus şi pe Prestia, iar Florin Lovin a sosit şi el în cantonamentul echipei, urmând să-şi pună iscălitura pe o înţelegere cu formaţia gălăţeană cât de curând. Cu aceşi jucători ajungem la cifra 5, cea promisă de către directorul general Narcis Răducan la începutul perioadei de transferuri!

Stéphane Tritz va împlini 27 de ani în februarie, are 1,78m înălţime, o greutate de 76 de kg şi este dreptaci. Fundaşul dreapta şi-a început cariera în 2003 în oraşul natal la echipa de tinere speranţe a celor de la Racing Club de Strasbourg. În doi ani a promovat la Strasbourg B, un fel de Oţelul II, “satelit” al primei echipe. A fost om de bază până în 2008, timp în care a jucat 70 de meciuri, marcând şi două goluri. În aceeaşi perioadă a fost chemat de două ori în naţionala Under 19 a Franţei, lucru deloc uşor, având în vedere importanţa pe care francezii o dau reprezentativelor de tineret. Nu a mai făcut trecerea la echipa mare a celor de la RC Strasbourg, dearece aceasta avea să intre în lichidare fiind retrogradată în Liga a 4-a a Franţei. În schimb s-a mutat în 2008 la Colmar în a treia ligă franceză, iar după numai 10 meciuri disputate aici a fost observat şi cumpărat de Rodez, din acelaşi eşalon pentru care a evoluat în 34 de meciuri, din care 33 din postura de titular. Acest lucru l-a ridicat şi mai mult, iar în 2010 a urcat o divizie la Tours în al doilea eşalon francez. Aici a fost om de bază în 75 de meciuri, până în iulie 2013, când şi-a încheiat conturile cu formaţia franceză. Este liber de contract din iulie anul trecut, aşa că vine gratis la Oţelul, dacă trexce testele medicale. Conform site-ului de specialitate transfermarkt valorează 500.000 de euro.
Tritz este genul de fundaş lateral care urcă destul de des, furnizând centrări de calitate pentru coechipieri. Şutează foarte bine când are ocazia şi este un excelent executant al loviturilor de la margine, aruncând de cele mai multe ori mingea în careu, direct din aut. Nu este de lepădat nci pe faza de apărare, acolo unde nu îi este teamă să intervină decisiv, de câte ori este nevoie. Pentru a-i vedea calităţile puteţi privi următorul clip video (click AICI!).

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Viorel Craciun » 02-02-2014 19:46

parca aveam o presimtire in privinta lui Stephane , care se baza pe dorinta jucatorului de a evolua dupa atata pauza si nu in ultimul rand de atmosfera buna pentru el pe care a gasit-o la echipa ... dar nu conteaza presimtirile mele ,ci faptul ca s-a intors si ne putem baza pe el ! BUN VENIT STEPHANE TRITZ ! :roll:
+1

Viorel Craciun

 •  
 •  

#2 DanielT » 02-02-2014 19:49

Goicoechea(Simaitis, Abraham) - Dan Popescu(Silviu Ilie), Sipovic(Sirghi), Prestia(Miselaricu, Costin), Tritz(Marus) - Cooper(Filip), Lovin(Giurgiu) - Zaharia(Marquinhos,P unga), Astafei(Sevillano), Gavrila(Bajenaru,Ada scalitei) - Henrique( Bocar Djumo, Tudorie). Antrenor: Ewald Lienen.
Un lot cu care putem merge la lupta. Cu o pregatire fizica nemteasca cred ca vom arata cu totul altfel fata de turul campionatului.
+1

DanielT

 •  
 •  

#3 Florin22 » 02-02-2014 19:53

Cu jucatorii astia putem lupta pentru cupele europene din sezonul viitor doar ca marea problema ar fi cumpararea lor, a celor imprumutati ! chiar si asa abia astept sa ii vad la munca iar cu o pregatire fizica foarte buna putem matura pe jos cu majoritatea echipelor fruntase care au pierdut jucatori importanti, mai putin Astra !

Forza Otelul si astept sa ii vad pe toti la lucru cat mai curand !
+2

Florin22

 •  
 •  

#4 bigsorin » 02-02-2014 20:02

sa vina daca vine si atacantul sa-i vedem la lucru asa mai vii de acasa sunt convins ca francezul va face fata sa vedem atacantul de inter
+2

bigsorin

 •  
 •  

#5 Alexandru C. » 02-02-2014 20:21

O veste foarte buna..era pacat sa nu ramana la Otelul..bine ai venit, Tritz!

Alexandru C.

 •  
 •  

#6 florinel97 » 03-02-2014 01:41

Dragi suporteri, vă puteți susține echipa favorită Oțelul Galați pe site-ul dedicat suporterilor români și greci. Intrați pe site-ul: www.ligaultras.com și alegeți Oțelul Galați. Vă puteți colecta banii, puteți băga la pariuri, oferiți sprijin jucătorilor în funcție de cum vă spune managerul, cumpărați bilete în funcție de cum vă spune managerul. Haideți și voi. Suntem 300 de suporteri din care 50 activi. Avem nevoie de voi, fiecare suporter e important. FORZA OȚELUL!

florinel97

 •  
 •  

#7 steel_boy » 03-02-2014 15:25

Incepem sa speram din nou la ceva mai bun pentru echipa noastra...Forta Otelul...

steel_boy

 •  
 •  

#8 VLAD » 03-02-2014 20:58

DRAGI SUPORTERI, a aparut pe facebook pagina oficiala a Fan Club Otelul Galati ...bravooo;

VLAD

Login sau crează cont pentru a comenta              |