STIRI Liga I S-a stabilit programul primelor etape din 2014

Otelul intalneste Pandurii in nocturna pe 22 februarieOtelul intalneste Pandurii in nocturna pe 22 februarieLiga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile au stabilit programul etapelor cu numărul 20 şi 21, primele ale anului 2014!


Astfel, sâmbătă, 22.02.2014, Oţelul se reîntâlneşte cu propriii suporteri, la meciul contra Pandurilor din Târgu Jiu, care se va disputa la Galaţi cu începere de la ora 19.00 (Digisport).
Apoi urmează meciul din deplasare, pe terenul Petrolului Ploieşti, care se va juca luni, 3 martie 2014, de la 19.30, în direct pe Dolcesport.
Deocamdată nu au fost stabilite cu exactitate orele de disputare ale etapei a 22-a, când Oţelul evoluează tot în deplasare, pe terenul celor de la FC Braşov, tot ce se ştie momentan fiind că runda se va disputa între 7 şi 10 martie.
Formaţia noastră, care se pregăteşte de zor în cantonamentul din Spania, va disputa 7 partide foarte importante pe propriul teren în returul Ligii I. Fanii care doresc să-şi achiziţioneze abonamente pentru jocurile în cauză o pot face urmărind paşii de AICI (click)!

Login sau crează cont pentru a comenta              |