STIRI Liga I Dunărea îl vrea pe Adăscăliţei

Mihai AdascaliteiMihai AdascaliteiAşa cum vă anunţam încă din luna ianuarie, a doua formaţie a oraşului Galaţi la nivel de fotbal – Dunărea -, şi-ar dori jucători de la Oţelul. Până la urmă dorinţele s-au transformat în una singură, preşedintele concitadinei, Auraş Braşoveanu, declarând că l-ar mai vrea la echipă doar pe tânărul Mihai Adăscăliţei, după care s-ar încheia campania de transferuri.


La Dunărea joacă deja mai mulţi fotbalişti care aparţin de Oţelul dintre care îi amintim pe Sorin Cucu, Manea, Negoescu, Gohoreanu, Lupu, Moise sau Cenk Firat.

Mihai Adăscăliţei are 19 ani, este mijlocaş central şi a fost unul din liderii “satelitului”. Oţelul l-a achiziţionat acum trei ani de la gruparea dâmboviţeană CSS Nucet (o şcoală de fotbal cu renume pe plan naţional), echipa noastră luptându-se la acea oră cu Astra şi Petrolul pentru semnătura tânărului. Adăscăliţei a evoluat constant la “satelit” în Liga a III-a, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de acolo, iar acest lucru l-a adus în atenţia formaţiei de seniori, el prinzând ultimele cantonamente ale Oţelului şi, mai nou, fiind păstrat în lotul echipei mari, pentru care a debutat oficial în 2013! În trecut, Mihai a fost unul dintre premianţii acţiunii "Milan Junior Camp", fiind considerat cel mai bun junior pe postul său la cea vreme. A jucat de 4 ori pentru Oţelul în Liga I, strângând 56 de minute pe terenul de joc. El a marcat un gol în Spania la amicalul cu Lyubimets.

Auraş Braşoveanu (preşedinte Dunărea): “Analizăm ce trebuie să facem pentru a scăpa de ultimul loc în clasament. Am privirea îndreptată şi către Oţelul, avem discuţii şi cu ei pentru un jucător, dar aşteptăm definitivarea lotului lor să vedem ce putem lua.”

Narcis Răducan: ,,Vom împrumuta unii dintre jucătorii care au jucat puţin la alte echipe. Oţelul va avea o altă faţă în primăvară."

În altă ordine de idei, Lucian Murgoci, la care Oţelul a renunţat în această iarnă şi despre care se zvonea că va ajunge la Dunărea, s-a transferat la Metalul Reşiţa, el aflându-se deja în Antalya cu formaţia bănăţeană.

Cătălin Rufă (acţionar majoritar Metalul Reşiţa): „Ca noutate, în pregătiri alături de noi a venit şi Lucian Murgoci, un fundaş stânga U-21 de la Oţelul Galaţi.“

Login sau crează cont pentru a comenta              |