STIRI Liga I “Să ieşim din zona minată”

Gabriel GiurgiuGabriel GiurgiuOţelul este neînfrântă în partidele de verificare din 2014, dar jucătorii fostei campioane se gândesc doar la situaţia groaznică din clasament, acolo unde formaţia roş-alb-albastră se află la egalitate de puncte cu Viitorul, echipă aflată pe loc retrogradabil. Doi dintre cei mai vechi fotbalişti gălăţeni, Cristian Sîrghi şi Gabriel Giurgiu, au vorbit despre această situaţie, fiind hotărâţi să scoată Oţelul din situaţia critică, odată cu începerea returului de campionat.


Cristian Sîrghi: "Cu Pandurii şi Petrolul avem un start de campionat foarte greu. Trebuie să obţinem cât mai mult pentru că celelalte echipe care se află lângă noi se pot distanţa.”

Gabriel Giurgiu: "Să ieşim cu echipa din zona în care suntem pentru că din punctul meu de vedere, valoarea noastră este mult mai sus în clasament. Sperăm să facem meciuri bune şi să câştigăm cât mai mult. Noi ne-am fi aşteptat să fim un pic mai sus, a fost o surpriză pentru noi, dar vedeţi ca în fotbal se poate întâmpla orice."

Login sau crează cont pentru a comenta              |