STIRI Liga I Colegii au încredere în Goicoechea

Mauro Goicoechea e foarte comunicativ cu colegii sai din defensivaMauro Goicoechea e foarte comunicativ cu colegii sai din defensivaDoi dintre liderii Oţelului, Cristian Sîrghi şi Gabriel Giurgiu au vorbit despre noile transferuri la echipă, despre metodele antrenorului Ewald Lienen, dar şi despre situaţia grea din clasament.
Fundaşul central este de părerere că portarul Goicoechea este cel mai bun nou-venit din ultima vreme, dând încredere formaţiei gălăţene când se află între buturi. De asemenea, “Kamikaze” a vorbit şi despre Ewald Lienen pe care-l compară cu Dorinel Munteanu la rigurozitate, dar pe care îl laudă pentru felul în care montează echipa înainte de meciuri.
De partea cealaltă şi Gabriel Giurgiu a vorbit frumos despre noile transferuri, spunând că speră ca noii-veniţi să îi ajute să ducă echipa măcar pe locul 10 la finalul campionatului.
Aşadar, chiar dacă Oţelul este neînfrântă în partidele de verificare din 2014, jucătorii fostei campioane se gândesc doar la situaţia groaznică din clasament, acolo unde formaţia roş-alb-albastră se află la egalitate de puncte cu Viitorul, echipă aflată pe loc retrogradabil.

Cristian Sîrghi: "Mauro e cel mai reușit transfer. Ne dă încredere, ne ajută, chiar dacă este străin, vorbește mult cu noi. Dorinel şi Lienen au în comun rigoarea antrenamentelor, au jucat în Germania, au niște lucruri bine implementate de la care nu se abat. Dorinel făcea mult tactic, Lienen pregătește diferit meciurile, motivează mai bine jucătorii înainte de meci. Cu Pandurii şi Petrolul avem un start de campionat foarte greu. Trebuie să obţinem cât mai mult pentru că celelalte echipe care se află lângă noi se pot distanţa.”

Gabriel Giurgiu: "Noii-veniţi sunt jucători de valoare, care ne pot ajuta. Depinde cât de rapid se vor integra, am văzut că destul de repede intră și își fac treaba. Și sperăm să ne ajute în retur să facem o treabă bună. Să ieşim cu echipa din zona în care suntem pentru că din punctul meu de vedere, valoarea noastră este mult mai sus în clasament. Sperăm să facem meciuri bune şi să câştigăm cât mai mult. Noi ne-am fi aşteptat să fim un pic mai sus, a fost o surpriză pentru noi, dar vedeţi ca în fotbal se poate întâmpla orice. Sper să fim cel puțin pe locul 10 la final.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |