STIRI Liga I “Să ne revenim în clasament”

Gabriel Alejandro Viglianti - directorul sportiv al OteluluiGabriel Alejandro Viglianti - directorul sportiv al OteluluiStaff-ul administrativ a revenit din Spania, acolo unde formaţia de la Dunăre a disputat 7 partide amicale, cu gândul la partidele oficiale din campionat, mai ales că echipa noastră nu stă deloc bine în clasament.


Directorul sportiv Gabriel Viglianti a declarat la întoarcere, pe aeroport, că primele meciuri oficiale, cu Pandurii şi Petrolul, sunt de extremă importanţă, pentru ca echipa să-şi poată reveni în clasament.
Oficialul gălăţean este de părere că echipa s-a pregătit foarte bine pentru obiectivul de a evita retrogradarea. “Vigli” a plusat explicând că dacă trupa roş-alb-albastră scapă de teama ultimelor locuri, atunci formaţia se va putea gândi la a mai urca în clasament.  
Gabriel Alejandro Viglianti a fost numit director sportiv la Oţelul iarna trecută, după ce a renunţat la cariera de fotbalist. Cu toate acestea el a intrat şi în teren la partida de verificare cu Lyubimets, dovedind că încă se află într-o formă fizică de invidiat.

Gabriel Alejandro Viglianti: “Avem un început de an foarte dificil, pentru că trebuie să ne revenim în clasament şi cred că ne-am pregătit bine pentru obiectivul pe care îl avem. Prima oară trebuie să scăpăm de ultimele locuri şi apoi  ne vom gândi mai departe.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 15-02-2014 13:39

si apoi cu siguranta ,Vlad ne va pune o poza mai vesela cu Vigli ,pentru ca din ce am vazut in turneul spaniol ,au loc o gramada de echipe sa retrogradeze in locul nostru ! ca un joc , va prindeti cine va intra adanc in ultimele patru locuri? ceahlaul ! de ce ? lungesc postarea prea mult ! sa aveti un week- end asa cum si-l doreste fiecare ! :P
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 15-02-2014 14:48

Eu cred ca nici nu se pune problema ca Otelul sa retrogradeze cu Lenin pe banca..sunt echipe mult mai slabe ca noi care sunt deasupra noastra in clasament..odata cu terminarea acestui cantonament de la Marbella sper ca jucatorii sa fie mai motivati si lucru acesta sa se vada in meciurile oficiale..oricum ne mai trebuie un atacant neaparat..

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 Arkan » 15-02-2014 14:54

Citez pe Alexandru C.:
Eu cred ca nici nu se pune problema ca Otelul sa retrogradeze cu Lenin pe banca..

Putem spune ca Lenin a revolutionat jocul echipei, nu? :lol: :lol: :lol: :lol:
Stiu ca e typo, dar era prea amuzant sa nu-l speculez.
+1

Arkan

  •  
  •  

#4 Dregan » 15-02-2014 15:15

Citez pe Viorel Craciun:
si apoi cu siguranta ,Vlad ne va pune o poza mai vesela cu Vigli


Asa sa fie :lol: :lol:
+2

Dregan

  •  
  •  

#5 Aruon » 15-02-2014 18:57

Cu totii la meciul cu Pandurii!!!
Nici nu avem voie sa retrogradam!Nici valoarea lotului nici valoarea antrenorului nu ne da voie sa retrogradam.
FORZA OTELUL!Sa speram la bine!
+2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |