Gabriel Alejandro Viglianti - directorul sportiv al OteluluiGabriel Alejandro Viglianti - directorul sportiv al OteluluiStaff-ul administrativ a revenit din Spania, acolo unde formaţia de la Dunăre a disputat 7 partide amicale, cu gândul la partidele oficiale din campionat, mai ales că echipa noastră nu stă deloc bine în clasament.


Directorul sportiv Gabriel Viglianti a declarat la întoarcere, pe aeroport, că primele meciuri oficiale, cu Pandurii şi Petrolul, sunt de extremă importanţă, pentru ca echipa să-şi poată reveni în clasament.
Oficialul gălăţean este de părere că echipa s-a pregătit foarte bine pentru obiectivul de a evita retrogradarea. “Vigli” a plusat explicând că dacă trupa roş-alb-albastră scapă de teama ultimelor locuri, atunci formaţia se va putea gândi la a mai urca în clasament.  
Gabriel Alejandro Viglianti a fost numit director sportiv la Oţelul iarna trecută, după ce a renunţat la cariera de fotbalist. Cu toate acestea el a intrat şi în teren la partida de verificare cu Lyubimets, dovedind că încă se află într-o formă fizică de invidiat.

Gabriel Alejandro Viglianti: “Avem un început de an foarte dificil, pentru că trebuie să ne revenim în clasament şi cred că ne-am pregătit bine pentru obiectivul pe care îl avem. Prima oară trebuie să scăpăm de ultimele locuri şi apoi  ne vom gândi mai departe.”