STIRI Liga I Starea lotului după cantonament

Dan PopescuDan PopescuJucătorii Oţelului s-au întors din cantonamentul din Spania, acolo unde au jucat 7 partide amicale. Soarta nu i-a ferit în totalitate pe toţi fotbaliştii din lot de accidentări, iar doi jucători titulari constanţi în tur, plus o mare promisiune, au destule probleme de sănătate.


Dan Popescu, unul din cei mai activi fotbalişti ai echipei noastre în Spania a fost lovit la una din ultimele faze ale partidei cu Dinamo Moscova şi a ieşit şchiopătând serios de pe gazon. Titularul indiscutabil al postului de fundaş stânga are ceva probleme la genunchi după intervenţia rusului, iar un RMN ne va spune cât de curând dacă e vorba de ceva grav sau dacă jucătorul va putea intra chiar de la jocul cu Pandurii din campionat.
În schimb Sergiu Costin nu a jucat niciun minut în stagiul de pregătire din Marbella, el având şanse mari să rateze aproape tot returul din cauza unor probleme medicale. De altfel, trannsferul lui Giuseppe Prestia s-a făcut şi la gândul că veteranul din centrul apărării va lipsi atât de mult.
Ultimul, dar nu cel din urmă, marea speranţă Alexandru Zaharia ne-a pus pe toţi pe jar, el accidentându-se din nou în Spania! Ultima oară când a făcut acest lucru a stat nu mai puţin de un an pe bară, amânându-şi la nesfârşit debutul la Oţelul. Totuşi, când a apărut pentru prima oară în tricoul roş-alb-albastru a marcat un gol decisiv cu Corona în campionat. Zaharia a suferit o contractură musculară, el prinzând doar 33 de minute la partida cu Videoton, după care nu a mai evoluat deloc, semn că accidentarea nu este chiar atâr de uşoară. În plus, când e vorba de mijlocaşul de bandă, suporterii au căpătat o oarecare frică, având în vedere cât a făcut tuşa după ultima accidentare.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 16-02-2014 12:35

Sper sa isi revina cat mai repede Dan Popescu, Sergiu Costin si Alexandru Zaharia pentru a pune umarul la salvarea Otelului de la retrogradare..sanatate la baieti! Dragan mai stii ceva de transferuri? cand se termina perioada de transferari? vom mai avea ceva noutati la echipa sau in mare parte asta va fi echipa pentru retur?

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 vitzamina » 16-02-2014 12:42

teoretic perioada de transferuri se termina pe 24 februarie.
insa jucatorii liberi de contract pos sosi in orice moment al campionatului.

vitzamina

  •  
  •  

#3 MariusCosmin » 16-02-2014 13:38

fotbalclubotelul.ro/.../... Cred ca ar fi mai frumos la sala de la McDonald's :)
+1

MariusCosmin

Login sau crează cont pentru a comenta              |