STIRI Liga I Răspunsul clubului la problema siglei

Noua sigla propusa de club (sursa: fotbalclubotelul.ro)Noua sigla propusa de club (sursa: fotbalclubotelul.ro)La două zile după comunicatul emis de suporteri cu privire la scoaterea numelui Galaţi de pe noua stemă gândită de TNG, clubul de fotbal a răspuns prin intermediul site-ului oficial. În primul rând, şi cel mai important, numele oraşului a revenit pe sigla propusă de club. Mai mult, noua adresă de facebook oficială botezată iniţial Fotbal Club Oţelul a fost redenumită Fotbal Club Oţelul Galaţi, semn că vocea suporterilor a fost ascultată. Apoi, conducerea a încercat să explice strategia de rebranding şi apariţia elementelor noi pe emblema FC Oţelul Galaţi. De asemenea, conducerea clubului a invitat încă o dată suporterii diseară la Sala “Siderurgistul” pentru pezentarea lotului, dar şi a noilor echipamente de joc, a unei mascote şi a noului imn. Iată mai joc comunicatul integral:   

COMUNICAT FC Oţelul Galaţi: “Fotbal Club Oţelul Galaţi îi invită MIERCURI, 19 FEBRUARIE, ora 19:00, la SALA SIDERUGISTUL, pe toţi suporterii echipei, la un eveniment special care va marca prezentarea lotului de jucători cu care va fi abordat returul Ligii I. Odată cu acest eveniment se vor prezenta şi noile echipamente de joc, noua siglă şi noul imn al echipei de fotbal roş-alb-albastre. Noile elemente au fost gândite special cu scopul creării unei identităţii puternice şi a spiritului de învingător al echipei gălăţene. Leii care vor străjui emblema echipei de fotbal reprezintă simbolul forţei, al victoriei şi al reuşitei. Se ştie că leul este regele, iar cum fotbalul este sportul-rege, fiind o identitate reprezentativă, cel mai puternic simbol pentru Fotbal Club Oţelul, echipa oraşului Galaţi. Această strategie de rebranding a echipei este gândită pentru poziţionarea implicită a Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi ca un trademark care să conducă la victorie şi în spiritul căreia să renască cea mai bună echipă din România, aşa cum s-a întâmplat în 2011. Procesul de rebranding al Clubului de Fotbal Oţelul din Galaţi are o arhitectură nouă menită să ofere o upgradare şi o poziţionare sănătoasă. S-au păstrat culorile tradiţionale şi s-au implementat elemente noi, pentru a sublinia forţa şi tăria sufletului acestei echipe.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Arkan » 19-02-2014 14:26

Exact cum banuiam! E o initiativa buna, pentru ca trebuie sa fie un demers unitar. Lucrurile care nu ne plac sau am vrea sa le ajustam se pot corecta si pe parcurs (de exemplu, in loc de minge, as pune o bucata din acel celebru zid - zicea cineva sa punem turnul TV, dar mi-e ca, desenat un pic stilizat, va semana cu o p... cu mot :lol: ).
+3

Arkan

 •  
 •  

#2 Surpass » 19-02-2014 15:25

prefer emblema actuala..... sa ne lase cu lei-paralei
+2

Surpass

 •  
 •  

#3 steel_boy » 19-02-2014 15:42

NUmai nemultumiti pe aici, nu v-ati saturat sa fiti tot timpul nemultumiti si sa incepeti sa mai si sustineti echipa asta?
Cautati numai motive sa nu fiti alaturi de echipa, daca nici acum cand s-a facut ceva pentru echipa (transferuri destul de bune pe posturile deficitare, s-a deschis magazin oficial, s-a adus preparator fizic si ce o mai urma)nu sunteti multumiti atunci cand o sa fiti cand o sa fie mutata echipa din oras?
Daca se continua tot asa cu cativa suporteri pe stadion orice om normal isi va face alte calcule si nu va mai buricati pe aici ca faceti si dregeti ca nu o sa faceti nimic, e afacerea mului si face ce vrea cu ea.
Noi trebuie sa dam motive ca echipa sa fie finantata corect si sa ramana la Galati aici unde ii este si locul.
Pana la urma omul nu a falimentat echipa, nu a mutat-o si chiar cred ca se poate schimba ceva.
Asa ca haideti in nr cat mai mare la prezentare si sa umplem stadionul sambata de la ora 19.
Forta Otelul, lupta Galati...

Iar apropo de leii de pe noua emblema ar putea fi acei pui de lei din unul din imnurile echipei care au crescut si protejeaza aceasta echipa...
+5

steel_boy

 •  
 •  

#4 romeo » 19-02-2014 15:52

Stema este o stema jubiliara , specifica pentru cei 50 de ani , probabil anul viitor va fi ajustata pentru ca nu ne limitam la 2014 , sper!In rest, perfect de acord cu steel_boy , stop vaicarelilor de fete mari si sustineti echipa !
+3

romeo

 •  
 •  

#5 pepeman » 19-02-2014 16:19

+1

pepeman

 •  
 •  

#6 Andrei16 » 19-02-2014 16:25

La tv se poate vedea prezentarea lotului?
+1

Andrei16

 •  
 •  

#7 Issos » 19-02-2014 16:37

Citez pe romeo:
Stema este o stema jubiliara , specifica pentru cei 50 de ani , probabil anul viitor va fi ajustata pentru ca nu ne limitam la 2014 , sper!In rest, perfect de acord cu steel_boy , stop vaicarelilor de fete mari si sustineti echipa !

Doamne Dumnezeule, o stema jubiliara trebuie sa fie una reprezentativa, originala, nu un plagiat ordinar!

Issos

 •  
 •  

#8 steel_boy » 19-02-2014 17:05

Citez pe Issos:
Citez pe romeo:
Stema este o stema jubiliara , specifica pentru cei 50 de ani , probabil anul viitor va fi ajustata pentru ca nu ne limitam la 2014 , sper!In rest, perfect de acord cu steel_boy , stop vaicarelilor de fete mari si sustineti echipa !

Doamne Dumnezeule, o stema jubiliara trebuie sa fie una reprezentativa, originala, nu un plagiat ordinar!


Aproape orice lucru nou de obicei e inspirat de ceva mai vechi...dar te intreb altceva, stema actuala a clubului avea vreo legatura cu traditia clubului la momentul cand a fost aleasa sau cu orasul nostru?
Nu a sarit nimeni de fund in sus cand a aparut soarele indian pe stema din cate tin minte...
Daca te uiti la stema aniversara ai sa vezi ca aduce mult cu actuala, a disparut zidul de sus si soarele indian, in schimb au aparul leii.
Se pot aduce unele imbunatatiri nu spun nu, dar sa fim carcotasi la orice se intampla la club e de neintales.
La postarea cu magazinul oficial un user a postat ca nu da 2 lei ca ii e frica ca ajung banii in buzunarul lui Adamescu, dar va intreb este cineva aici care ar cheltui cu o afacere mai mult decat produce?

As vrea sa vad stadionul plin sa incurajam echipa sa fim niste suporteri exemplari si pe urma sa cerem si noi echipa pe masura nivelului nostru...
+4

steel_boy

 •  
 •  

#9 Issos » 19-02-2014 17:20

una sa fii inspirat de un lucru vechi si alta e sa copii in nestire, dupa altii. am spus stema care s-a utilizat pana acum este si ea tot un plagiat, dupa sigla lui FC Barcelona si a altei echipe din Portugalia. De ce sa inlocuiesti, un plagiat cu altul mai mare, daca nu poti face ceva mai bun, nu schimba de dragul schimbarii, ca apoi sa te bati cu pumnul in piept ca ai facut ceva. Legat de magazin, ala care a spus ca nu-l va calca nu are minte. Acele produse oricum costa si ceea ce se va adauga va fi infim, asa ca sa stea linistit, ca adamescu nu se va imbogati daca va cumpara un tricou sau o cana. Subscriu la ceea ce ai spus, sa fie stadionul plin si sa freamate cel putin la fel cum se freamata acest forum, baietii au nevoie de sustinere la stadion, nu de zmomot de taste. Sper ca sambata unii sa renunte la petul de bere si punga de seminte si sa vina la stadion. Abia astept magazinul si un NU mare cat ciofoaia, pentru sigla care a imbinat-o ca un puzzle din alte sigle. Sigla aceata pe care o detest, nu ma va impiedica sa fiu pe stadion. Sustinad Otelul, sustinem baietii care ne-au adus imense bucurii. Sa fim alaturi de ei. nu doar la bine, ci mai ales acum la greu, impreuna putem imbunatati situatia din clasament.
−1

Issos

 •  
 •  

#10 romeo » 19-02-2014 17:37

Da' lasati fratilor sigla si echipamentul si mai stiu eu ce ...echipa conteaza , de acord ca nu este una originala , dar cine poate defini originalitatea? orice sigla ar fi fost tot ar fi existat contestatari , nu s-a nascut nimani care sa multumeasca pe toata lumea , poate Pamela Anderson la vremea ei ! Hai la stadion , FORZA OTELUL GALATI.
+2

romeo

 •  
 •  

#11 Johnny8 » 19-02-2014 19:01

ceva detalii primim si noi??? ce se intampla acolo???

Johnny8

 •  
 •  

#12 Andrei16 » 19-02-2014 19:21

−1

Andrei16

 •  
 •  

#13 Johnny8 » 19-02-2014 19:22

Mersiii
−1

Johnny8

 •  
 •  

#14 ADYtza74 » 19-02-2014 20:01

1964 sigur e anul infiintarii Fotbal Club Otelul si mai nou Galati? Gresit!!!! E 2013. Asa ca tot istoricul e egal cu 0.A chemato F.C. , C.F. ,Municipal ,FCO ,Siderurgistul,Dacia ,un pic Mmetalosport si Dunarea C.S.U. si cam din 1985 a fost Otelul si tot ca F.C.M. ,F.C. sau C.F.. Datorii sterse deci si club sters.Adio palmares,nume,sigla e.t.c. Asa ca hai sa mergem mai departe cu noua sigla ,imn si altele ca echipa conteaza.Multi injurau mai deunazi echipamentul Masita ca e cel mai prost, acum nici Puma nu e bun?
−8

ADYtza74

 •  
 •  

#15 Alexandru C. » 19-02-2014 20:30

Asa sigla merita clubul asta cu o istorie de 50 de ani? sunt profund dezamagit de bataia asta de joc..

Alexandru C.

 •  
 •  

#16 granata » 19-02-2014 20:40

Din ce vad prin poze pare o prezentare super.Sincer sa fiu nu imi amintesc de o asa prezentare in istoria clubului..Imi amintesc si de vechile prezentari facute in Sala Sporturilor intre ani 1990 -2000 dar parca nu erau asa de frumoase.
+1

granata

 •  
 •  

#17 Sturm1993 » 19-02-2014 20:56

Citez pe Andrei16:
cateva poze www.facebook.com/.../

Alt link ai ca asta nu merge : This content is currently unavailable

Sturm1993

 •  
 •  

#18 Dregan » 19-02-2014 20:58

Puteti vedea aici primele filmulete
www.facebook.com/.../
+2

Dregan

 •  
 •  

#19 Myhay20 » 19-02-2014 21:03

Am venit cu prietena la Sala Siderurgistul incercand sa o apropii de echipa, dar am ramas pe dinafara vazand cum isi respecta Otelul suporterii!
Si sa nu mai zic ce controale au fost la poarta, cu 5 invitatii au intrat vreo 40, toti cu "relatii" si prietenii!
Asta este, pentru mine a fost o totala dezamagire, nu face decat sa ma indepateze tot mai mult de echipa si sa le fie rusine pentru organizarea asta!
Mai am o intrebare si rog pe toti cititorii acestui comentariu sa raspunda: care a fost scopul acestei prezentari, sa atraga tot mai multi suporteri catre aceasta echipa sau strict pentru abonati? Tot respectul pentru abonati, dar mai sunt si alti fani care chiar nu pot ajunge la meciuri!

Myhay20

 •  
 •  

#20 Aruon » 19-02-2014 21:13

Ce au zis si astia de la TNG,ia sa-i mai indulcim putin pe otelari cu o prezentare a lotului,o mascota si un imn dupa atata amareala si furt..Sa vedem in viitor ce va fi!

Aruon

 •  
 •  

#21 schillaci » 19-02-2014 21:18

Cei nemultumiti ca nu au reusit sa intre la prezentare au ocazia sa sustina echipa de pe stadion. PROFITATI DE OCAZIE ! ;-)
+3

schillaci

 •  
 •  

#22 Myhay20 » 19-02-2014 21:23

Citez pe schillaci:
Cei nemultumiti ca nu au reusit sa intre la prezentare au ocazia sa sustina echipa de pe stadion. PROFITATI DE OCAZIE ! ;-)

Stai linistit ca la meciuri vin cand pot! In plus nu toata lumea e mereu libera sau la scoala! ;-)
+1

Myhay20

 •  
 •  

#23 Alexandru C. » 19-02-2014 21:26

Iti zic eu..Remus Pascu era mascota..

Alexandru C.

 •  
 •  

#24 Florin22 » 19-02-2014 21:29

Citez pe Myhay20:
Am venit cu prietena la Sala Siderurgistul incercand sa o apropii de echipa, dar am ramas pe dinafara vazand cum isi respecta Otelul suporterii!
Si sa nu mai zic ce controale au fost la poarta, cu 5 invitatii au intrat vreo 40, toti cu "relatii" si prietenii!
Asta este, pentru mine a fost o totala dezamagire, nu face decat sa ma indepateze tot mai mult de echipa si sa le fie rusine pentru organizarea asta!
Mai am o intrebare si rog pe toti cititorii acestui comentariu sa raspunda: care a fost scopul acestei prezentari, sa atraga tot mai multi suporteri catre aceasta echipa sau strict pentru abonati? Tot respectul pentru abonati, dar mai sunt si alti fani care chiar nu pot ajunge la meciuri!


Stadionul este mare si ai locuri acolo sa iti poti duce mandra la meci si sa o apropii de echipa/suporteri si seminte ! Ba chiar ai ocazia in weekend sa te duci daca chiar esti suporter ! suporterii adevarati isi cumpara abonament nu asteapta invitatii la siderurgistu ! stop bitching so much !

PS : Scopul a fost sa prezinte echipa/echipamentul/imnul si alte chestii, nu sa putut face pe stadion pt ca era frig/zapada si altele dar nu-i asa ca era mai bine sa nu se faca nici o prezentare ?? cel putin nu aveati de ce sa va plangeti dar asa este suporterul galatean invatat sa se planga incontinuu, de ce nu se poate intra la siderurgistu, da dc nu aduce jucatori, da de ce nu face aia si aia...dar hai sa iti zic eu DE CE NU TACI SI SUSTINETI ECHIPA !!
−2

Florin22

 •  
 •  

#25 Florin22 » 19-02-2014 21:29

Citez pe Alexandru C.:
Iti zic eu..Remus Pascu era mascota..


Mascota era grasa,mare si este un leu care abia asteapta prada, eu l-as asocia si cred cu taria ca era ADAMESCU !

Florin22

 •  
 •  

#26 schillaci » 19-02-2014 21:40

prosport.ro/.../...

Inainte sa criticam culorile alese pentru echipamentul de deplasare ( verde-negru ), sa ne gandim ca echipe cum ar fi Juventus chiar au dat-o inbara cu echipamentul de deplasare ( roz-negru ) :-)
+1

schillaci

 •  
 •  

#27 Myhay20 » 19-02-2014 21:41

Citez pe Florin22:
Citez pe Myhay20:
Am venit cu prietena la Sala Siderurgistul incercand sa o apropii de echipa, dar am ramas pe dinafara vazand cum isi respecta Otelul suporterii!
Si sa nu mai zic ce controale au fost la poarta, cu 5 invitatii au intrat vreo 40, toti cu "relatii" si prietenii!
Asta este, pentru mine a fost o totala dezamagire, nu face decat sa ma indepateze tot mai mult de echipa si sa le fie rusine pentru organizarea asta!
Mai am o intrebare si rog pe toti cititorii acestui comentariu sa raspunda: care a fost scopul acestei prezentari, sa atraga tot mai multi suporteri catre aceasta echipa sau strict pentru abonati? Tot respectul pentru abonati, dar mai sunt si alti fani care chiar nu pot ajunge la meciuri!


Stadionul este mare si ai locuri acolo sa iti poti duce mandra la meci si sa o apropii de echipa/suporteri si seminte ! Ba chiar ai ocazia in weekend sa te duci daca chiar esti suporter ! suporterii adevarati isi cumpara abonament nu asteapta invitatii la siderurgistu ! stop bitching so much !

Citez pe schillaci:
Cei nemultumiti ca nu au reusit sa intre la prezentare au ocazia sa sustina echipa de pe stadion. PROFITATI DE OCAZIE ! ;-)

Stai linistit ca la meciuri vin cand pot! In plus nu toata lumea e mereu libera sau la scoala! ;-)

Daca tot ai bagat un comentariu, ai fi putut sa raspunzi la acea intrebare! Iar nemultumirea mea nu este legata de invitatie in sine, pentru ca daca ai citit comentariul meu, nu am specificat ca vroiam invitatii, vroiam sa fie egalitate intre suporteri, indiferent de faptul ca sunt abonati sau platitori de bilet!
Abonament nu vreau sa imi cumpar pentru ca nu mai pot vedea toate meciurile, asa cum am spus, mai sunt si alte categorii de oameni, nu numai scolari si oameni cu timp liber!
Si la faza cu suporter adevarat, nu ma face sa rad, nu sunt nici samantar, nici betiv si nci huligan! ;-)
+1

Myhay20

 •  
 •  

#28 Alexandru C. » 19-02-2014 21:42

Citez pe Florin22:
Citez pe Alexandru C.:
Iti zic eu..Remus Pascu era mascota..


Mascota era grasa,mare si este un leu care abia asteapta prada, eu l-as asocia si cred cu taria ca era ADAMESCU !


Daca era Adamescu, ii baga direct dansul pinguinului..
−2

Alexandru C.

 •  
 •  

#29 Myhay20 » 19-02-2014 21:44

Pentru Florin22:
Daca se dorea, solutii existau: nu uita ca avem Sala Sporturilor care are in jur de 2000 de locuri! ;-)
−1

Myhay20

 •  
 •  

#30 Issos » 19-02-2014 21:47

Citez pe schillaci:
prosport.ro/.../...

Inainte sa criticam culorile alese pentru echipamentul de deplasare ( verde-negru ), sa ne gandim ca echipe cum ar fi Juventus chiar au dat-o inbara cu echipamentul de deplasare ( roz-negru ) :-)

Lasa ca acum il au galben, A.C. Milan a avut tricouri de deplasare albe, Barcelona a avut tricouri portocalii! Nu echipamentul de deplasare e hiba.
+1

Issos

 •  
 •  

#31 Issos » 19-02-2014 21:54

Citez pe Myhay20:
Pentru Florin22:
Daca se dorea, solutii existau: nu uita ca avem Sala Sporturilor care are in jur de 2000 de locuri! ;-)

Dar acolo primarul cerea chirie mare. nu s-a facut pe stadion pentru a nu se stica gazonul pentru sambata. Cat despre abonament sa stii ca cei care isi cumpara nu pot veni la toate meciurile, dar le achizitioneaza.
+1

Issos

 •  
 •  

#32 MARIO 23 » 19-02-2014 22:07

Nu pot sa nu remarc faptul ca numerele de pe tricou sunt identice cu cele de pe echipamentul Realului. Interesant... :D

MARIO 23

Login sau crează cont pentru a comenta              |