Zona de la tabela ar urma sa intre intr-un amplu proces de reparatiiZona de la tabela ar urma sa intre intr-un amplu proces de reparatiiSite-ul oficial al clubului de fotbal Oţelul Galaţi anunţă, prin intermediul unui comunicat, că stadionul formaţiei de la Dunăre va intra într-un amplu proces de renovare începând din zilele următoare. Conducerea a explicat că infiltraţiile de apă creează probleme în terasament şi că platforma de susţinere a tribunelor ar putea fi afectată din acest motiv. În acelaşi comunicat se afirmă că cea mai afectată zonă ar fi Peluza a II-a (Sud) a arenei şi că lucrările vor începe de acolo, iar apoi se vor extinde la întreg stadionul fără a perturba activitatea sportivă.

Conducerea a mai explicat că suporterii care şi-au achiziţionat abonamente în acea zonă vor primi abonamente în alte zone ale stadionului, urmând a fi contactaţi în prealabil. Peluza a II-a este locul unde îşi desfăşoară activitatea Peluza Sud Galaţi, gruparea de fani “de sub tabelă” având în dese rânduri probleme în a intra în zona unde aveau abonamente din cauza neînţelegerilor cu cei din conducere. 

COMUNICAT FC Oţelul Galaţi: “Fotbal Club Oţelul Galati informează suporterii că arena „Oțelul”, casa tradițională a echipei și a fanilor roș-alb-albaștri, va intra începând din această iarnă într-un proces de mentenanță pentru a putea asigura pe viitor condiții optime la disputarea partidelor de pe teren propriu. Operațiunile de refacere și întreținere sunt impuse de specialiștii în construcții, aceștia descoperind faptul că în terasamentul pe care este construit stadionul au apărut infiltrații de apă ce ar putea afecta platforma de susținere a tribunelor.
Din acest motiv, primele sectoare ce vor beneficia de atenția specialiștilor vor fi cele ce compun Peluza a II-a, în acest perimetru fiind identificate și cele mai mari probleme ce au necesitat luarea deja a unui set de măsuri. Operațiunea va fi extinsă, cu timpul, asupra întregii arene, fără a perturba însă desfășurarea normală a activității fotbalistice.
Ne cerem scuze suporterilor ce și-au achizitionat abonamente în zona mai sus menționată și îi asigurăm că le vom oferi tot suportul pentru a-și preschimba tichetele de acces, cu titlu gratuit, în alte sectoare disponibile. Aceștia vor fi contactați de clubul nostru în cel mai scurt timp posibil pentru remedierea situației.
Cunoaștem importanța apartenenței fanilor la o anumită poziție pe stadion și sperăm ca acest proces să decurgă cât mai rapid pentru ca susținătorii oțelari să își ocupe locul tradițional la meciurile Oțelului.”