STIRI Liga I “Evoluţiile din amicale ne dau speranţe”

Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul reîncepe lupta în Liga I sâmbătă de la ora 19.00, pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu. Directorul general Narcis Răducan afirmă că antrenorul Ewald Lienen a avut timp suficient acum să-şi cunoască elevii. În plus, preşedintele este de părere că formaţia de la Dunăre pare mai puternică faţă de tur, având în vedere transferurile făcute, dar şi forma arătată în amicalele din Spania.

La final, Narcis Răducan a explicat de ce a ţinut să aibă un staff tehnic cu pregătire germană, antrenorii, dar şi noul peraparator având legături cu fotbalul din Bundesliga.

Narcis Răducan: “Acum ar trebui să facă treabă bună Lienen, pentru că a avut timp să-și cunoască echipa, au fost și ceva mutări care aduc un plus de valoare formaţiei. Și cu cantonamentul și cele 7 amicale ne așteptăm să înceapă treaba bine. În acest debut vom avea și adversari puternici. Întâlnim echipe din primele 4 în primele etape. Dar după ce scăpam de aceste echipe o să vina și meciuri mai ușoare. Avem speranțe după jocul arătat în perioada de pregătire. Am ținut foarte mult ca Lienen să aducă și un preparator fizic din aceeași zonă. Cu ajutorul lui am luat un băiat tânăr și foarte bun. Are foarte multe specializări pe partea pregătire și recuperare. Cei mai buni preparatori sunt în America. Acolo se descoperă tot ce este nou. În Germania, Jurgen Klinsmann a venit cu metode din America. Dar și cei din Italia sunt buni. Toate școlile de preparatori își fac treaba. Noi am ales modelul german pentru că a funcționat la noi în țară. Cred că poate prinde și la noi.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 20-02-2014 17:43

Sper sa nu mai luam gol in ultimele minute!!!Si sa se adapteze si sa demonstreze nou venitii!!!Si poate din vara niste obiective mai marete dupa ce ramanem in liga 1!
+3

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |