STIRI Liga I “Să readucem suporterii la stadion”

Lucian Ciofoaia si Narcis RaducanLucian Ciofoaia si Narcis RaducanAdministratorul special al Oţelului Galaţi, Lucian Ciofoaia, a explicat că Astra Asigurări rămâne sponsorul echipei noastre indiferent de problemele pe care firma lui Dan Adamescu le întâmpină la acest moment. Preşedintele Consiliului de Administraţie a mai adăugat că planul de dezvoltare al clubului de la Dunăre nu va fi afectat, conducerea încercând în acest moment să readucă suporterii la stadion.

Aceste declaraţii vin în urma faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că a instituit procedura de redresare financiară prin administrare specială a companiei de asigurări Astra!
De asemenea, directorul general Narcis Răducan a promis că evenimente ca cel de miercuri vor mai exista şi a afirmat că fanii meritau o prezentaret de genul celor din occident.

Lucian Ciofoaia: „Am vrut să demonstrăm că Oţelul este un brand şi că echipa se află pe un drum nou. Toate lucrurile pe care le-ați văzut fac parte din strategia de marketing care vizează reatragerea suporterilor alături de echipă. Am discutat acest aspect şi ne-a fost confirmat că Astra Asigurări îşi menţine contractul de sponsorizare cu noi. Este principalul sponsor şi nimic mai mult, sunt societăţi diferite a căror activitate nu se intersectează în afara acestui contract de sponsorizare. Nu va fi afectat în nici un fel planul nostru pe termen lung de dezvoltare a clubului, unul cu paşi mici, dar siguri. Încercăm ca prin astfel de evenimente să readucem suporterii la stadion. Următorul va fi săptămâna viitoare, când vom inaugura şi magazinul oficial, la stadion.”

Narcis Răducan: “Suporterii meritau o mică prezentare a noilor veniţi şi a lotului pentru returul campionatului. Le promitem că va deveni o obişnuinţă, pentru că aşa se procedează la cluburile din occident."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 21-02-2014 18:27

Sper sa fie exact asa cum zice domnul Ciofoaia si nu doar o incercare de a ''indulci'' suporterii dupa atatea dezamagiri si lucruri negative la club.Sa speram.Poate ne-am inselat si TNG este chiar ce ii trebuie Otelului..V-om vedea asta..
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |