STIRI Liga I Remus Pascu despre divizarea suporterilor

Remus PascuRemus PascuLa Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi a avut loc întâlnirea anuală dintre reprezentanţii poliţiei, ai firmei de pază de la stadion, cei din conducerea clubului Oţelul Galaţi, cât şi câţiva reprezentanţi ai suporterilor gălăţeni. Cu această ocazie inspectorul şef al Jandarmeriei, Dănuț Vasilică, a lăudat fanii gălăţeni pentru felul în care şi-au încurajat echipa în tur, fără incidente majore.
Directorul executiv, Remus Pascu, a precizat la rândul său că apreciază suporterii roş-alb-albaştri, dar spune că există şi o serie de elemente negative printre aceştia. De asemenea, oficialul a mai afirmat că divizarea dintre fani, reprezintă şi motivul pentru care relaţiile dintre club şi suporteri sunt de multe ori tensionate, deoarece comunicarea este îngreunată de faptul că nu există coeziune între grupurile de fani.

Remus Pascu: „O parte dintre suporteri sunt echilibrați și au făcut spectacol cu ocazia partidelor susținute de echipă, nelăsându-se influențați de o parte dintre elementele negative ale suporterilor gălățeni, fapt ce poate conduce, pe viitor, la crearea unei bune coeziuni între ei. În relația club–suporteri există mici tensiuni din cauza divizării suporterilor, fapt ce duce la un dialog dificil de ambele părți și acest lucru se poate observa și astăzi, când la discuţii nu au venit toți liderii facțiunilor.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 L_acier » 21-02-2014 14:02

Domnul Remus ar trebui sa-si vada, in primul rand, de relatia lui cu ceilalti membri ai conducerii si mai pe la urma sa-si bata capul cu diversitatea suporterilor.
−4

L_acier

 •  
 •  

#2 motorin » 21-02-2014 14:34

Omul vrea sa nu mai fie huiduit si cred ca vrea sa se apropie de suporteti.Daca sa facut prezentare , sa adus jucatori sa semnat cu puma , inseamna ca incearca sa fie bine.
+3

motorin

 •  
 •  

#3 bogdanmihai » 21-02-2014 15:28

Citez pe L_acier:
Domnul Remus ar trebui sa-si vada, in primul rand, de relatia lui cu ceilalti membri ai conducerii si mai pe la urma sa-si bata capul cu diversitatea suporterilor.

Nimic nu va convine!Daca da un comunicat (civilizat in majoritatea cazurilor, ca sa nu zic in toate), nu e bine, ca trebuie sa faca altceva. Daca nu da , aaaa....nu-i pasa de suporteri, vorbesc acolo intre ei si pe noi nu ne anunta nimeni. Pana una-alta in momentul asta chiar n-avem de ce sa ne plangem de conducere: jucatori foarte buni s-au adus, antrenor foarte bun s-a adus, sunt salariile la zi, s-a scapat de ciurucuri gen branet, sunt conditii foarte bune pentru performanta si un plan pe termen lung.Dar mai sunt unii ca tine care trebuie sa gaseasca nod in papura la orice, ei sunt mereu deranjati, dom'le de cate ceva.
+7

bogdanmihai

 •  
 •  

#4 steel_boy » 21-02-2014 15:52

Cred ca galeria trebuie sa aibe locul ei, si aici ma refer la toate fractiunile ce alcatuiesc aceasta galerie...candva asa era dar s-au suparat unii si-au luat jucariile si s-au mutat precum tiganul cu, cortul in alta parte a stadionului. Ar trebui ca toate aceste fractiuni sa isi lase orgoliile personale deoparte si sa se refaca acea galerie frumoasa ce o aveam candva.
Daca stai 2-3 si scandezi ceva intr-un colt al stadionului, alti 2-3 in alt colt si scandezi altceva nu sunteti decat niste rasi.
Adunati-va intr-o voce puternica si stadionul o sa va sustina, dar asta pentru a sustine echipa caci daca si in acest retur injurati ca niste birjari 80% din timp mai bine stati acasa.
Si pentr a avea sustinerea publicului s-ar putea tipari niste fluturasi cu imnul si inca un cantec doua de sustinere a echipei si sa nu spuneti ca nu se poate ca nu sunt bani caci e 0,10 bani o copie, cred ca majoritatea poate face 50 de copii si impartite pe stadion, ca sa nu mai spun ca mai toti avem o imprimanta sau un prieten care are una.
O alta solutie ar fi tiparirea lor pe programele de joc dar asta ar trebui vorbit cu Narcis.
+2

steel_boy

 •  
 •  

#5 R4dioh3ad » 21-02-2014 16:02

Chiar sunt curios cati suporteri vor fi maine la stadion si sper ca si galeria sa faca ce trebuie sa faca....Eu zic ca pana si conducerea asta pe care o huliti tot a miscat ceva...Ar fi cazul sa miscam si noi ceva si sa ne sustinem macar echipa si sa lăsăm conspiratiile si peluzele sud nord etc...că se poate canta si încuraja echipa si urcat pe gard...Mi-e frica insa ca iar se vor auzi doar înjurături,huiduieli ,nimic organizat,in schimb pe net ne dam viata pentru sigle si istorie...

R4dioh3ad

 •  
 •  

#6 Florin22 » 21-02-2014 17:21

Desi la inceput a fost vazut drept mana dreapta a diavolului(Adamescu) acum incepe sa isi arate fata de om normal, incearca pe cat posibil sa isi faca treaba si sa readuca Otelul acolo ii este locul, sincer desi la inceput am vazut doar lucruri rele facute la club incep sa vad si partea buna a ceea ce sa intamplat pana acuma si uite ca unele rezultate pozitive se vad, echipa, jucatori,antrenor, puma, magazin...si modernizarea stadionului.

Poate ca nu este dracu chiar atat de negru pe cat pare !

Cred ca daca am avea rezultate pozitive am uita cu totii de Adamescu si Ciofolea asta si ne-am bucura de victorii, probabil asta ne si lipseste..gustul victoriei !

FORZA OTELUL !
+4

Florin22

 •  
 •  

#7 Aruon » 21-02-2014 18:22

Are dreptate in mare parte...si daca ne amintim cum era inainte galeria sidexplozia fata de ce e acum..Nici mie nu imi place ca suntem pe bucatele dar e bine macar la momentul actual ca suntem si asa decat deloc ca la alte echipe.Sa nu uitam ca alte echipe nu au deloc galerie..
−1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |