STIRI Liga I Mesaje pentru Dunărea Bătrână

Viorel Tanase, Catalin Tofan, Gabriel Viglianti si Narcis RaducanViorel Tanase, Catalin Tofan, Gabriel Viglianti si Narcis RaducanCotidianul Viaţa Liberă, prin intermediul fostului nostru coleg de la Dunărea Bătrână, Marian Săvăstru, a publicat astăzi un articol cu mesaje de la oameni importanţi din istoria Oţelului care urează LA MULŢI ANI site-ului suporterilor oţelari!
Legende roş-alb-albastre precum Cătălin Tofan, Viorel Tănase şi Gabriel Alejandro Viglianti sau cei care conduc destinele clubului nostru favorit, precum Narcis Răducan, au ţinut să inverseze rolurile pentru această zi aniversară şi ne-au transmis mesaje emoţionante de ziua noastră pe care le publicăm în rândurile de mai jos.


Viorel Tănase: „Sper să prindă majoratul! Urmăresc site-ul cu mare plăcere, e foarte pătimaş în ceea ce priveşte sportul. E nevoie de aşa ceva pentru comunitatea oţelarilor. Le transmis un sincer „La multi ani!” şi cât mai multe articole de calitate, aşa cum au făcut-o şi până acum.”

Cătălin Tofan: „La mulţi ani! Să fie în continuare aproape de Oţelul. Citesc Dunărea Bătrână, îmi plac articolele, îmi plac comentariile suporterilor. Tot ce se face acolo e cu suflet pentru echipă şi asta mă bucură. E un site constructiv şi le doresc să sprijine în continuare fotbalul gălăţean, în special pe Oţelul.”

Gabriel Alejandro Viglianti: “La mulţi ani, Dunărea Bătrână şi tuturor suporterilor! Să avem parte de multe bucurii împreună. Vă felicit pentru dăruire, timpul acordat şi plăcerea cu care lucraţi zilnic. Vă doresc mult succes în continuare, sunteţi demni de toată lauda. Site-ul vostru este la fel de tare ca Oţelul. La mulţi ani!”

Narcis Răducan: „Le transmit cât mai mulţi ani, îi felicit pentru traficul de vizualizări pe care l-au reuşit şi pentru apropierea de suporteri. E un site conectat permanent la ceea ce se întâmplă la Oţelul. Pe seama asta pun şi derapajele, nu mai cine nu munceşte nu greşeşte. Oricum, sunt pe plus când vine vorba de o analiză a articolelor. La mulţi ani şi cât mai multe realizări!”

Întreg articolul din Viaţa Liberă îl găsiţi AICI.


Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 23-02-2014 16:16

''Derapajele'' ( de multe ori indreptatite ) la care se refera Narcis Raducan, sunt ale noastre celor ce comentam, si nu ale baietilor ce fac Dunarea Batrana, care intotdeauna au fost echilibrati in ceea ce au scris.
+6

schillaci

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 23-02-2014 19:07

La Multi Ani sa prindeti Majoratul cum a spus Tase si sa ajungeti sa impliniti 50, 100 de ani si mai multi sa bucurati suporterii Otelului si peste decenii!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |