STIRI Liga I “Am bătut o echipă de cupă europeană”

Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul a reuşit o victorie foarte importantă în primul meci oficial al anului 2014. Gălăţenii au învins Pandurii, formaţie aflată pe locul patru, participantă în grupele Europa League în acest sezon şi care avea o singură înfrângere în deplasare în acest campionat!


La final, jucătorii s-au descătuşat în vestiar, cântând minute bune după încheierea partidei. La rândul său, directorul general Narcis Răducan era extrem de mulţumit după joc, afirmând că în cel mai scurt timp Oţelul va evada din zona retrogradării.
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor Cristi Pustai, a lăudat formaţia de la Dunăre pentru pressingul agresiv, spunând că Oţelul pare mult mai proaspătă decât în tur.

Narcis Răducan: "N-am mai auzit demult aceste sunete. Se aud băieţii cum cântă în vestiar. E o victorie importantă pentru că am jucat cu o echipă foarte bună a campionatului, o echipă de cupă europeană. Eu cred că vom evada rapid din zona retrogradării şi vom ajunge acolo unde ne e locul, în prima jumătate a clasamentului.”

Cristi Pustai: "Am fi dorit alt rezultat, dar am jucat slab, nu am avut prospețime. Am întâlnit o echipă mult mai proaspătă, care a făcut un presing agresiv. Noi am jucat fără să avem posesia, am fost foarte slabi în duelurile unul contra unul și pe zona centrală, de unde s-a marcat și golul. Știam că va fi greu, dar am sperat la cel puțin un punct. Nu mai avem ce să povestim de Eric, fiindcă nu îl mai putem aduce. Aveam nevoie de gabarit, știam că sunt periculoși la fazele fixe.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |