STIRI Liga I Joyeux anniversaire, Stéphane Tritz!

Tritz (stanga) in duel cu NicoaraTritz (stanga) in duel cu NicoaraAstăzi, 25 februarie 2014, fundaşul dreapta Stéphane Tritz împlineşte vârsta de 27 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.
Tritz a fost adus la Oţelul după multe peripeţii în această iarnă. Misiunea sa a fost aceea de a acoperi banda dreaptă acolo unde s-a renunţat la Samoel Cojoc şi la Joao Felipe Antunes. Francezul a debutat deja la victoria cu Pandurii, fiind titular şi integralist, evoluţia sa fiind apreciată de fanii Oţelului.
Tritz a fost adus în probe la Oţelul în această iarnă, dar deşi a convins staff-ul tehnic de calităţile slae, agentul său nu s-a înţeles cu conducerea echipei gălăţene, jucătorul părăsind cantonamentul din Spania pentru câteva zile. Până la urmă fundaşul dreapta a reconsiderat oferta şi a semnat cu Oţelul.
Stéphane Tritz are 1,78m înălţime, 76 de kg şi este dreptaci. Fundaşul dreapta şi-a început cariera în 2003 în oraşul natal la echipa de tinere speranţe a celor de la Racing Club de Strasbourg. A mai trecut pe la Strasbourg B, Colmar, Rodez sau Tours, toate echipe din ligile inferioare ale Franţei. Fiind liber de contract din iulie anul trecut, a venit gratis la Oţelul, deşi conform site-ului de specialitate transfermarkt valorează 500.000 de euro. Pe când era mai tânăr a fost chemat de două ori în naţionala Under19 a Franţei, lucru deloc de subestimat, având în vedere importanţa pe care francezii o dau reprezentativelor de tineret.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 scotianul » 25-02-2014 11:58

Joyeux anniversaire et bonne santé!
+1

scotianul

Login sau crează cont pentru a comenta              |