STIRI Liga I Lienen şi-a pus amprenta

Ewald Lienen salutand galeriaEwald Lienen salutand galeriaAntrenorul Ewald Lienen era extrem de mulţumit la finalul meciului cu Pandurii, unul în urma căruia echipa noastră a reuşit să-şi adjudece toate cele 3 puncte puse în joc, în faţa unei formaţii care a cochetat cu grupele Europa League sezonul acesta.


Tehnicianul german este de părere că Oţelul a meritat victoria, deoarece a avut mai multe ocazii per total şi şi-a forţat adversarul să joace după partitura roş-alb-albastră. Lienen a explicat cum a blocat trupa de pe locul 4, una foarte puternică în opinia sa, dar care a dominat doar finalul de joc, când oţelarii s-au apărat eroic.
Aşadar, apele la Oţelul s-au mai liniştit, iar după pauza de iarnă antrenorul german pare că şi-a pus din plin amprenta pe formaţia gălăţeană, aceasta alergând ca în vremurile bune. La finalul partidei, Ewald Lienen a salutat îndelung publicul prezent la meci, relaxându-se după un joc care i-a întins nervii la maxim.

Ewald Lienen: "A fost un meci dificil, în faţa unei echipe puternice, o echipă ofensivă, cu jucători buni de atac. Am controlat cea mai mare parte din meci, excepţie făcând finalul. Am avut parte de două reprize diferite. În primele 45 minute am controlat jocul dar nu în felul în care mi-am dorit. În actul secund am reuşit să înscriem şi apoi am blocat benzile astfel că adversarii au fost nevoiţi să joace cu minge lungă şi au reuşit să fie periculoşi doar la fazele fixe. Am avut mai multe ocazii de a marca şi consider victoria meritată.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Scarto_gl » 25-02-2014 12:56

E clar ca Otelul e in crestere. Pe langa jocul bun facut cu Pandurii si noile achizitii par, la prima vedere, de calitate. Ramane de vazut ce va urma, pentru ca cu siguranta vor fi si esecuri. Important e sa avem rabdare si sa nu incepem sa criticam imediat dupa prima infrangere, asa cum e important sa nu exageram cu laudele dupa aceasta prima victorie. Avem antrenor profesionist si cu experienta serioasa, jucatori pregatiti in campionate puternice, preparator fizic calificat, per total premise bune pentru asteptari pe masura. Sa iesim totusi din zona gri, sa avem evolutii constante si abia apoi vom putea vorbi de vremuri bune.

Va salut!
+2

Scarto_gl

  •  
  •  

#2 Aruon » 25-02-2014 15:10

Sincer,sunt mandru ca avem un asa foarte bun antrenor,pe domnul Lienen!!!Sper sa ramana la Galati mult timp ,sa salveze ce mai e de salvat anul asta si sa faca performanta frumoasa anul viitor!!!Acum putem spune ca avem si antrenor,avem si echipa! :-)

Aruon

  •  
  •  

#3 Florin22 » 25-02-2014 16:17

Era si timpul ca Otelul sa joace asa cum dicteaza Lienen, totusi nu pot sa nu fiu melancolic si sa imi aduc aminte de perioada Dorinel cand am fost in aceeasi situatie, antrenor venit inainte de iarna, jocuri pierdute si in retur ne-am salvat iar urmatorul an am fost campionu, sincer nu ma deranjeaza ca Lienen sa repete istoria si odata la 2-3 ani sa iesim campioni :)) cred ca pe nimeni nu ar deranja !! imi doresc sa ne salvam si sa castigam cat mai multe puncte, sa punem probleme echipelor mari pentru ca in retur doar asta putem face si din vara sa luptam pentru cupe.

Forza Otelul si hai Lienen cu Europa :lol:

Florin22

  •  
  •  

#4 Dregan » 25-02-2014 16:47

Citez pe Florin22:
Era si timpul ca Otelul sa joace asa cum dicteaza Lienen, totusi nu pot sa nu fiu melancolic si sa imi aduc aminte de perioada Dorinel cand am fost in aceeasi situatie, antrenor venit inainte de iarna, jocuri pierdute si in retur ne-am salvat iar urmatorul an am fost campioni, sincer nu ma deranjeaza ca Lienen sa repete istoria si odata la 2-3 ani sa iesim campioni :)) cred ca pe nimeni nu ar deranja !! imi doresc sa ne salvam si sa castigam cat mai multe puncte, sa punem probleme echipelor mari pentru ca in retur doar asta putem face si din vara sa luptam pentru cupe.

Forza Otelul si hai Lienen cu Europa :lol:

Dorinel a venit vara si a stat tot sezonul...
In rest sa fie cum zici tu, sa scapam de la retrogradare si poate la anul sa avem alt obiectiv :-)

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |