STIRI Liga I Meci inedit de 1 Martie!

Echipa de fotbal feminin a OteluluiEchipa de fotbal feminin a Otelului„Dunărea Bătrână”, publicaţia suporterilor, în colaborare cu www.sportgalati.com şi reprezentanţii echipei feminine ai FC Oţelul, au pus la cale, de „Mărţişor”, un meci demonstrativ între o selecţionată a jurnaliştilor gălăţeni şi echipa de fete a grupării roş-alb-albastre. Partida va avea loc la Stadionul „Siderurgistul”, sâmbătă, 1 martie, de la ora 11.00 şi va fi compusă din două reprize a câte 15 minute.
Astfel, cu prilejul acestui meci, fanii Oţelului le transmit fetelor o primăvară frumoasă şi mult succes în activitatea sportivă la clubul roş-alb-albastru. Glumind puţin, dacă echipa de fete a Oţelului va învinge echipa de băieţi a jurnaliştilor gălăţeni, atunci echipa de fete a jurnaliştilor va trebui să spele onoarea celor din presă printr-un meci de fotbal cu trupa lui Lienen. Provocarea a fost deja lansată!
Altfel, echipa de fete a FC Oţelul va relua meciurile oficiale din cadrul ligii secunde abia săptămâna viitoare, atunci când vor întâlni liderul seriei, Universitatea Alexandria, adversar direct în lupta pentru promovare. FC Oţelul, varianta feminină, a terminat prima parte a campionatului eşalonului secund pe locul doi. Echipa noastră are 9 puncte, 14 goluri marcate şi 28 primite. De asemenea, la prima participare din istorie în Cupa României, fetele de la Oţelul au reuşit performanţa de a se califica în Faza a II-a a competiţiei, acolo unde vor întâlni o echipă de prim eşalon, mai exact pe AFC Fair-Play Bucureşti.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Bada » 27-02-2014 19:17

Castravete, nu puteai programa la o ora normala, ei? :cry:

Bada

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 27-02-2014 19:47

Citez pe Bada:
Castravete, nu puteai programa la o ora normala, ei? :cry:


O ora normala fiind la cat?:))
+1

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 Bada » 27-02-2014 21:07

Citez pe Alexandru C.:
Citez pe Bada:
Castravete, nu puteai programa la o ora normala, ei? :cry:


O ora normala fiind la cat?:))

Dupa ora 16:00 :lol:

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |