STIRI Liga I De ce nu joacă Henrique şi Cooper

Revine Cooper cu Petrolul?Revine Cooper cu Petrolul?Antrenorul Ewald Lienen a surprins cu echipa pe care a folosit-o în partida cu Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul german a început cu o formulă destul de defensivă, diferită faţă de ce încercase în amicale.

La mijloc am avut trei oameni (Giurgiu-Lovin-Filip) cunoscuţi mai mult pentru abilităţile de a distruge încercările de construcţie ale adversarilor. Armando Cooper, un mijlocaş mult mai creativ, a stat pe bancă, intrând abia în repriza a doua. Se pare că panamezul nu se pregăteşte la parametri normali, lucru observat de staff-ul tehnic, şi din acest motiv a fost lăsat pe tuşă, fiind preferat în locul său un jucător de travaliu, cum este Filip.
Acelaşi caz îl avem şi în dreptul lui Henrique, atacantul fiind uitat complet pe bancă la meciul cu Pandurii. El ar fi putut prinde minutele de prelungire, dar o încurcătură cu arbitrii a făcut ca vârful Oţelului să nu bifeze nicio secundă în primul joc oficial din 2014. Golgeterului brazilian i se reproşează se pare faptul că a venit cu câteva kilograme în plus după vacanţă, el ajungând mai târziu cu 10 zile la antrenamentele Oţelului, după ce a avut probleme cu viza când a vrut să revină în România. În locul său a fost preferat puştiul Tudorie şi este destul de posibil ca tot acesta să fie titular şi cu Petrolul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Hagi » 28-02-2014 16:01

Ligii a III-a, Seria a II-a, Etapa a XVI-a

Fc Voluntari - Oțelul Galați II 1-1 (min. 36/min. 45)
+2

Hagi

  •  
  •  

#2 Aruon » 28-02-2014 19:23

Totusi avem nevoie de cei doi jucatori!!!Au demonstrat ca sunt foarte buni in tur chiar daca prestatia echipei a fost mai slaba!!!Sper sa ii vedem jucand!
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |