STIRI Liga I Declaraţii Petrolul vs Oţelul

Gabriel Alejandro Viglianti in fata camerelor de filmatGabriel Alejandro Viglianti in fata camerelor de filmatOţelul joacă duminică pe terenul uneia dintre cele mai puternice echipe din Liga I, dar directorul sportiv al Oţelului, Gabriel Alejandro Viglianti, are încredere în fotbaliştii roş-alb-albaştri că pot reveni acasă cu cel puţin un punct, mai ales că situaţia din clasament sau meciul trecut cu Pandurii nu pot fi decât factori motivatori.


De partea cealaltă, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, nu se gândeşte decât la victorie cu Oţelul, spunând că rezultatul de la Braşiv, de runda trecută, a fost doar un simplu accident. Cu toate acestea tehnicianul ploieştenilor ştie că nu-i va fi uşor, având în vedere schimbarea în bine a formaţiei lui Ewald Lienen.  

Gabriel Alejandro Viglianti: “Nu ne interesează dacă va fi stadionul plin sau nu la ei, pe noi ne interesează să obținem cele trei puncte sau măcar să nu pierdem. Am încredere în echipă, venim după un joc bun cu Pandurii, așa că sper să aducem puncte.”

Cosmin Contra (antrenor Petrolul Ploieşti): “Vom fi puternici, ce s-a întâmplat la Brașov a fost un accident cauzat și de teama rezultatului pe care au avut-o jucătorii mei. Sunt conștient că șansele noastre la titlu se reduc cu fiecare pas greșit, dar acum nu mă gândesc decât la o victorie contra Oțelului. Gălățenii sunt o echipă foarte periculoasă, care s-a schimbat mult în bine de la venirea neamțului Lienen.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 01-03-2014 13:58

Da, la Brasov a fost accident, iar cu noi vor renaste. Si cum traditia spune ca Otelul relanseaza echipele in impas...Sper ca Lienen sa nu respecte traditia.
Ne trebuie puncte, mai ales ca si U a batut pe Astra. :o

Tudor

  •  
  •  

#2 cameleon » 01-03-2014 17:25

Cosmarul meu la meciurile cu Petrolul era Hamza. Pe nenorocitul ala, cum il baga, cum ne dadea gol. Acum ca nu mai e...
Sa nu ne imbatam cu apa rece, o sa fie extrem de greu. Echipa, public, cred ca si arbitrii... Sper sa jucam macar la nivelul la care am facut-o cu Pandurii, apoi...Doar n-o fi Barcelona :-)
−1

cameleon

Login sau crează cont pentru a comenta              |