STIRI Liga I “Nu ne apărăm doar la Mutu”

Ewald Lienen si-a facut temele pentru meciul cu Petrolul PloiestiEwald Lienen si-a facut temele pentru meciul cu Petrolul PloiestiLa conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Petrolul Ploieşti, antrenorul Ewald Lienen a lăudat formaţia adversă, afirmând despre aceasta că ar fi cea mai puternică echipă din campionat, din ce a văzut el de când a sosit în România.

Tehnicianul german îi consideră pe Mutu şi Zicu doi jucători foarte periculoşi, dar spune că nu îşi va lua măsuri speciale pentru a-i opri, în schimb întreaga trupă roş-alb-albastră va sta în defensivă ca un bloc compact când situaţia o va cere.
Lienen a promis că va încerca să consolideze relaţiile de joc, având în vedere că sunt destule noutăţi printre titulari şi speră ca Oţelul săfacă un joc cât mai bun.

Ewald Lienen: „Știu că Petrolul formează o echipă puternică, de când am venit eu în România am observat că au facut meciuri foarte bune. În această iarnă au facut unele schimbări, au plecat jucători, în special pe plan ofensiv, dar au adus fotbaliști importanți precum Mutu și Zicu. Campionatul este o competiție lungă, mai sunt etape de disputat și se poate întampla orice, deci Petrolul încă mai are șanse la titlu. Nu îi vom acorda o atenție specială lui Mutu, fotbalul este un joc de echipă, vom încerca sa fim un bloc compact și să ne apăram bine, iar fiecare jucător să dea totul pe teren. Vom încerca să facem un joc cât mai bun și să ne consolidăm relațiile de joc, având în vedere faptul că avem mulți jucători noi, mai ales în zona defensivă.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |