STIRI Liga I Primăvara, întâmpinată cu un meci între fetele de la Oțelul și jurnaliștii gălățeni

Poza de grup Poza de grup Cu toate că vremea de afară nu indică primăvară, de Mărțișor a fost pus la cale un meci cum nu s-a mai văzut nicăieri. Echipa de jurnaliști a provocat-o pe cea de fete a Oțelului pentru o partidă demonstrativă, care s-a lăsat cu ghiocei și mărțișoare împărțite pentru toate femeile de la arena “Siderurgistul”.


Meciul în sine a fost foarte echilibrat și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru fete a deschis scorul Loredana Nica (jucătoare convocată la lotul național), dar până la pauză jurnaliștii au revenit în meci după golul reușit de Marian Săvăstru (Dunărea Bătrână), care a lobat portarul advers după o pasă primită de la fostul său coleg de redacție (Viața liberă), Marius Țuca. După pauză a evoluat și Alejandro Viglianti. Mai întâi a făcut parte din echipa jurnaliștilor, iar pe final le-a ajutat pe fetele de la Oțelul.
Marian Săvăstru (e pe bune, nu exagerez cu nimic!) a făcut 2-1 pentru jurnaliști, după o deviere fină la un corner, iar Ana Maria Grosu a marcat pe final pentru 2-2, cu toată opoziția lui Tudor Neacșu, portarul echipei de jurnaliști.
Echipa jurnaliștilor a evoluat în următoarea formulă: Tudor Neacșu (ProFM LiderFM) – Ionuț Negru (Digi24), Marius Țuca (Viața liberă), Silviu Pop (TV Student), Dan Caburgan (Viața liberă), Gabi Lupu (ProFM LiderFM), Lucian “Nic” Constandache (ProTv) și Marian Săvăstru (Dunărea Bătrână).
Cu prilejul acestui eveniment, “Dunărea Bătrână” urează tuturor femeilor din Galați să aibă o primăvară frumoasă!
Faze din meci, goluri și declarații, în clipul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=WSInXzJ24Ug&;feature=youtu.be

Login sau crează cont pentru a comenta              |