STIRI Liga I Oţelul a vrut jucători de la Viitorul

Alexandru Mitrita (la minge) a fost dorit de OtelulAlexandru Mitrita (la minge) a fost dorit de OtelulOţelul a făcut 5 transferuri în această iarnă, din care patru s-au impus deja ca titulari în echipa lui Ewald Lienen. Directorul general Narcis Răducan recunoaşte că a dorit să aducă şi alţi jucători în pauză, unii dintre ei români, dar s-a lovit de preţurile prohibitive din campionatul Ligii I.


Managerul a încercat să cumpere câţiva juctori de perspectivă şi chiar a vorbit cu Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi, cei care conduc două academii separate din România, dar nu a avut succes, deoarece tinerii români, mai ales cei de naţională, au preţuri de care clubul roş-alb-albastru nu se poate apropia.
Răducan a dat şi un nume, vorbind despre Alexandru Mitriţă, tânărul jucător al celor de la Viitorul Constanţa, care a jucat anul acesta şi pentru Steaua în Liga Campionilor, varianta pentru juniori. Directorul general afirmă însă că un astfel de jucător, aflat în atenţia reprezentativelor de juniori, costă peste 200.000 de euro, iar cu banii aceştia Oţelul poate aduce jucători de afară, liberi de contract sau cu opţiune de cumpărare.
Managerul Oţelului recunoscuse recent că suma de mai sus este limita pe care Oţelul o are când doreşte să achiziţioneze un jucător.

Narcis Răducan: “Sunt la fel de patriot ca oricare alt român. Din păcate, sub 200.000 de euro nu găsești un jucător român de echipa națională de tineret. Am negociat cu Hagi, cu Popescu, dar prețurile sunt foarte mari. Noi nu putem să facem față acestor sume și din cauza asta ne îndreptăm către alte țări. L-am vrut pe Mitriță de la Viitorul, dar prețul cerut a fost prea mare. Am găsit un jucător cu ceva jocuri în echipa națională, ceea ce la noi nu găseam. Avem și opțiune de cumpărare, dar ea este sub 200.000 de euro, fiindcă încercăm să transferăm ce ne permitem. Din fericire pentru echipe de genul nostru, în Europa există mii de jucători liberi de contract. În continuare avem mare nevoie de puncte. Vom lupta pentru victorie indiferent de numele adversarei. Mă bucur că fotbaliştii nou sosiţi au dat randament şi sunt convins că şi cu ajutorul lor vom arăta o cu totul altă faţă în această primăvară.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 03-03-2014 15:09

Pai de "mari" vedete si "mari" tehnici ce sunt, de aceea au preturi ridicate. Plus de asta, nici nu vor sa-i vanda la alte cluburi, sunt pastrati pentru stana. Ca si cum Dacia ar fi mai scumpa decat un Opel sau o Skoda.
+2

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |