După înfrângerea în fața Petrolului de duminică seară, scor 0-2, Victoraș Astafei, unul dintre cei care au prins toate minutele de joc în primele două partide oficiale din 2014, a oferit o declarație care ar trebui să le dea de gândit celor din conducerea clubului.

“Conducerea și patronatul să vină mai aproape de noi, altfel ne va fi foarte greu să scăpăm”, a spus Astafei, la finalul jocului cu Petrolul.

În urma înfrângerii de la Ploiești, Oțelul a picat pe loc de retrogradare, fiind pe locul 15, cu 21 de puncte. De remarcat un aspect important, faptul că înaintea plecării la Ploiești jucătorii așteptau plata salariilor, fiind deja întârzieri de mai bine de două luni. De la întoarcerea din cantonamentul din Spania, fotbaliștii de la Oțelul n-au mai primit niciun salariu, iar nemulțumirile s-au răspândit în rândul lor. Dacă cei din conducere vor continua pe aceeași linie, iar salariile vor întârzia să apară, atunci se va ajunge ca orice jucător din lotul Oțelului să poată depune memoriu pentru a deveni liber de contract!